SERBEST KÜRSÜ

SERBEST KÜRSÜ

Sizden gelenler...

Adına yakışır bir Güzelbahçe için...

03 Aralık 2018 - 17:04

"Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, hukukun üstünlüğünden vazgeçmeden ulusal birliğimizi ve laik Türkiye cumhuriyetimizi koruyarak, İzmir’imizi ve Güzelbahçe’mizi çağdaş bir dünya kenti olarak gelecek nesillere bırakmak hedefiyle yola çıkmış bulunmaktayım.

Bir kentin sahip olduğu değerleri, ihtiyaçları ve potansiyeli ile o kentin insanını, en iyi tanıyan ve bilen kentin yerel yönetimidir. İnsanların mutlu, huzurlu ve güven içinde yaşadığı, tarihine, yaşam tarzına ve kültürüne sahip çıktığı bir yerel yönetim anlayışının Güzelbahçe’mize ve İzmir’imize katkısı büyük olacaktır.

Bu bağlamda Atatürk ve cumhuriyet değerleriyle yetiştirilmiş, İzmir ve ülke ekonomisine katkı sağlayan bir cumhuriyet kadını olarak; Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu ’nun kadınlara ve gençlere “Siyasete Katılın” çağrısından hareketle, uzun yıllardır yaşadığım, nefes aldığım, Güzelbahçe’ye hak ettiği değeri katmak için kültür, çevre turizm, üretim ve kent yönetimi alanlarında geliştirerek kentsel barışı ve dayanışmayı sağlamış, kentimize sahip çıkarken, geleceğimize de sahip çıkacağımız bir kent yaratmayı hedefliyoruz.

Bunları yaparken gözeteceğimiz ilkeler şunlar olacaktır;

• Samimi ve adil olmak,

• Soran, sorgulayan, ilkelerinden ödün vermeden tutarlı olmak,

• Özgürlüğü ve eşitliği savunmak,

• Sosyal belediyecilik ilkelerine bağlı olmak,

• Katılımcı bir anlayışla şeffaf ve hesap verebilir olmak,

• Tüm canlıların haklarını gözetmek ve böylece toplumsal dayanışmayı artırmak,

• Kalkınmayı sağlayacak projeler yapmak ve uygulamak.

Ayakları yere basan; vaat olarak kalmayacak kadar gerçekçi, geleceği kurarken geçmişimize de sahip çıkarak bilimsel ve yapılabilir temellere dayanan projelerimiz ile çağdaş ve güçlü yarınların mimarları olmak için CHP Güzelbahçe Belediye Başkanlığı için aday adayıyım."

Saygılarımla,

Selen DENİZ

Cumhuriyet Halk Partisi Güzelbahçe

Belediye Başkan Aday Adayı

YORUMLAR

  • 0 Yorum