7Deniz Dergisi'nin yeni sayısı çıktı

Denizcilik sektörünün nabzını tutan 7Deniz Dergisi'nin Temmuz-Ağustos sayısı çıktı...

7Deniz Dergisi'nin yeni sayısı çıktı
16 Ağustos 2018 - 00:56

Deneyimli gazeteci İbrahim Kocamış tarafından yayına hazırlanan, röportajları ve özel dosyaları ile sektörün gündemini belirleyen 7Deniz Dergisi bu sayısında da yine birbirinden önemli konu ve konuklarını okuyucularıyla buluşturuyor. 

Denizcilik sektöründeki son gelişmeleri sayfalarına taşıyan, özel röportajlarıyla ve güncel haberleriyle bağımlılık yaratan dergi, denizcilik alanında faaliyet gösterenlerin yanı sıra denizciliğe gönül vermiş okurları tarafından da ilgiyle takip ediliyor. 

Yeni sayıda neler var? 

Denizcilik sektöründen pek çok konunun yer aldığı 7Deniz Dergisi, yeni sayısında yine ilgi çekici ve beğeniyle okunacak konu ve konuklara yer veriyor. Sosyal medya hesabı üzerinden yeni sayı hakkında bilgi veren 7Deniz Dergisi Genel Yayın Yönetmeni İbrahim Kocamış, "7Deniz Dergimizin Temmuz-Ağustos sayısında yine dopdolu bir içerik hazırladık" dedi 

İbrahim Kocamış: "Bu sayımızın önemli bir konuğu var!"

Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan'ın 7Deniz Dergisi'ne çok özel açıklamalarda bulunduğunun bilgisini paylaşan İbrahim Kocamış, "Sektörde ilk röportajını 7Deniz Dergimize veren Ulaştırma ve Altyapı Bakanımız Sayın Mehmet Cahit Turhan'ın koster yenileme projesinden finansman sıkıntısına kadar önemli açıklamaları Temmuz-Ağustos yeni sayımızda..." dedi. 

Denizcilik Bakanlığı

İbrahim Kocamış, 7Deniz'in sorularını yanıtlayan Bakan Turhan'ın röportajından şu bölümü paylaştı: "Bakanlığımızın ismi her ne kadar Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı olsa da denizcilik sektörü Bakanlık içerisinde her zamanki önemini korumaya devam ediyor. Hatta çok daha önemli hale geldi. Sektörün içi rahat olsun, Denizcilik Bakanlığı daha da güçlü olarak yerli yerinde duruyor" 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Bakırçay'ın Ticaret Odaları Ortak Hedefler ve Güç Birliği İçin Bir Araya Geldi
Bakırçay'ın Ticaret Odaları Ortak Hedefler ve Güç Birliği...
İzmir'in En İyi Cankurtaranı Dikili'den Seçildi
İzmir’in En İyi Cankurtaranı Dikili’den Seçildi