"War of The Worlds" FX Kanalında Başlıyor!

H.G. Wells’in zamansız eserinden esinlenen ve insan türünü yeryüzünden silen bir uzaylı saldırısının ardından yaşananları konu alan “War of The Worlds”, 30 Ekim Çarşamba günü saat 21.30’da FX kanalında izleyicilerle buluşuyor.

"War of The Worlds" FX Kanalında Başlıyor!
22 Ekim 2019 - 14:05

Gökbilimciler başka bir galaksiden gelen bir sinyal tespit ettiklerinde bunun dünya dışı yaşamın bir kanıtı olduğuna inanırlar. Tüm dünya nefesini tutmuş bir halde bu ilk temasın ardından ne geleceğini beklemeye başlar. Ancak bu bekleyiş çok da uzun sürmeyecektir. War of The Worlds, dünyanın sonunu getirebilecek güçte bir uzaylı istilasından sağ kalan bir grup insanın hikayesine odaklanırken, böylesine yıkıcı bir saldırının arkasındaki sebepleri irdeliyor.

Eserlerinde geleceği resmeden ünlü İngiliz yazar H.G. Wells’in aynı isimli kitabından esinlenen “War of The Worlds”, FX kanalında izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor. Hikayesinin modern ve yeni bir düzenlemesi olacak olan yapım, günümüz Avrupası’nda sahneleniyor. BAFTA ödüllü yazar Howard Overman’ın yazarlığını üstlendiği dizinin karakterlerine ise Elizabeth McGovern, Léa Drucker, Natasha Little, Daisy Edgar Jones, Stéphane Caillard, Adel Bencherif ve Guillaume Gouix hayat veriyor. Çekimleri İngiltere ve Fransa’da gerçekleştirilen yapım 60 dakikalık 8 bölüm halinde izleyicilerle buluşacak.

“War of The Worlds” 30 Ekim Çarşamba günü saat 21.30’da FX ekranlarında.

Heyecanla beklenen yabancı dizi ve animasyonların Türkiye’deki adresi FX kanalı; D-Smart, Tivibu, KabloTV, TV+ ve BluTV platformlarından izlenebiliyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...