Sabahattin Ali 'Sabah Yıldızı' ile anılacak

İBB Kültür Daire Başkanlığı, Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle iptal edilen etkinliklerini, online yayınlarla sürdürmeye devam ediyor.

Sabahattin Ali 'Sabah Yıldızı' ile anılacak
01 Nisan 2020 - 15:12

İBB Kültür Daire Başkanlığı, Koronavirüs (covid-19) salgını nedeniyle iptal edilen etkinliklerini, online yayınlarla sürdürmeye devam ediyor. 27 Mart Dünya Tiyatro Günü’nde, Geç Kalanlar ve Pollyanna oyunlarını online yayınlayarak sanatseverlerle buluşturan İBB Kültür Daire Başkanlığı, Sabahattin Ali’yi ölümünün 72. yılında belgesel gösterimi ile anıyor…

Yönetmenliğini ve yapımcılığını Metin Avdaç'ın üstlendiği Sabah Yıldızı: Sabahattin Ali belgeseli, yazarın ölüm yıldönümü olan 2 Nisan’da Youtube İBB Kültür Sanat kanalından saat 20:00 de online olarak yayınlanacak.

Belgesel, uzun bir araştırma sürecinin ardından Almanya, Bulgaristan ve Türkiye’de gerçekleştirilen çekimlerle tamamlandı. Filmde Sabahattin Ali'nin edebiyatçı kimliğinin yanı sıra sevdaları, fikir dünyası ve onu fail-e meçhule götüren dönemin sosyo-politik dinamikleri de ele alınıyor...

Bizleri kultursanat.ibb.istanbul adresinden, İBB Kültür mobil web uygulamasından, youtube İBB KÜLTÜRSANAT kanalından ve sosyal medya hesaplarımızdan takipte kalınız.

Sağlık ve sanat dolu günlerde görüşmek dileğiyle.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"