Yeni yıl Enjoy'da güzel!

Unutulmaz anılar, yılbaşına özel lezzetler, doğayla iç içe aktiviteler ve keyifli zamanlar NG Sapanca Enjoy’da sizi bekliyor. Kalabalıktan uzak huzur dolu bir ortamda, yılbaşına özel 4 gece 5 gün sürecek eşsiz bir tatille yeni yıla benzersiz bir başlangıç yapabilirsiniz.

Yeni yıl Enjoy'da güzel!
21 Aralık 2020 - 13:29
Unutulmaz anılar, yılbaşına özel lezzetler, doğayla iç içe aktiviteler ve keyifli zamanlar NG Sapanca Enjoy’da sizi bekliyor.  Kalabalıktan uzak huzur dolu bir ortamda, yılbaşına özel 4 gece 5 gün sürecek eşsiz bir tatille yeni yıla benzersiz bir başlangıç yapabilirsiniz. 

NG Hotels ailesinin en yeni üyesi NG Sapanca Enjoy, “Hayat Enjoy’da güzel!” sloganını her detayında yaşatarak misafirlerini doğayla iç içe, muhteşem bir yılbaşı tatiline davet ediyor. Yılbaşına özel hazırladığı paket aracılığıyla farklı alternatifler arayan misafirlerine, sadece kalabalıktan uzak bir yılbaşı gecesi değil,  hafta sonunu da içine alan alternatiflerle rüya gibi bir yılbaşı tatili vaat ediyor. 

Canlı müzik eşliğinde usta şeflerin elinden enfes bir yılbaşı şöleni hazırlayan NG Sapanca Enjoy, okçuluk, bisiklet, dart, golf, nal atma ve macaron workshop’u gibi her zevke hitap edecek eğlenceli aktiviteleriyle misafirlerine unutulmaz anlar sunuyor. Küçük misafirlerini de unutmayan NG Sapanca Enjoy, Sincap Kulüp’te hazırladığı yılbaşına özel sanat etkinliği, masal saati, maske yapımı ve mandala boyama gibi aktivitelerinin yanı sıra N’JOY eğlence merkezinde sunduğu PSA FIFA 21 – PES 21 turnuvası gibi farklı alternatiflerle de eşsiz anlar yaratıyor.         

Beklentilerin ötesinde bir tatil deneyimi
Uyguladığı temizlik ve hijyen yöntemlerini en üst seviyeye taşıyan NG Sapanca Enjoy, misafirlerine evlerinin konforunda ve güvencesinde kalabalıktan uzak, huzur dolu bir atmosfer sunuyor. Orman, havuz ve göl manzaralı 270 oda ile hizmet veren 5 yıldızlı NG Sapanca Enjoy, aynı zamanda pandemi sürecinde Türkiye’nin yeni açılan ilk büyük oteli olma özelliğini taşıyor. 5 yıldızlı otel kavramını yeniden tanımlayan otel,  yeni yıl tatilinde misafirlerine doğanın kalbinde ailecek tatil yapmanın keyfini sunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...