Tunç Soyer, Foça'ya müjdeleriyle gelecek...

TUNÇ SOYER, FOÇA'YA MÜJDELERİYLE GELECEK...

Tunç Soyer, Foça'ya müjdeleriyle gelecek...
08 Mart 2019 - 17:20

31 Mart yerel seçim çalışmalarını ilçelerde sürdüren Millet İttifakı'nın CHP'li İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer'in hafta sonu durağı Foça olacak. Seçim çalışmaları kapsamında Foça'ya gelecek olan Tunç Soyer, 10 Mart Pazar günü saat 14.00'te Foçalılarla buluşacak. Partisinin Foça Belediye Başkan Adayı Fatih Gürbüz'ün merkez seçim ofisini açacak olan Tunç Soyer, daha sonra Foça'nın Demokrasi Meydanı'nda halka hitap edecek. 

Geçtiğimiz hafta, "Foça'da harikalar yaratacağız" açıklamasıyla Foça halkını heyecanlandıran İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Tunç Soyer, Foça'ya daha iyi bir yönetimle nasıl bir vizyon katmayı hedeflediklerini, Foçalılara bu defa birinci ağızdan anlatacak. 

Millet İttifakı'nın Gerenköy seçim bürosu açılışında yaptığı konuşmada; 2 dönem belediye başkanlığını yaptığı Seferihisar ile Foça'nın konum olarak birbirine çok benzediğine işaret eden Tunç Soyer, Seferihisar'da yazdığı başarı hikayesini Fatih Gürbüz ile omuz omuza vererek Foça için de yazmak istediklerini açıklamıştı. 

Yankı bulan açıklamasıyla Foçalıların gönüllerini fetheden Soyer'in hafta sonu Foça'da yapacağı açık hava toplantısında da yeni dönemde Büyükşehir ve Foça Belediyesi işbirliğiyle gerçekleştirilmesi hedeflenen projeleri de Foçalılarla paylaşacağı öğrenildi. 

10 Mart Pazar günü saat 14.00'te herkesi Foça'nın Demokrasi Meydanı'na davet eden CHP Foça İlçe Başkanı Baran Gezmiş Yıldırım, "İzmir Büyükşehir Belediye Başkan adayımız Tunç Soyer'i hafta sonu Foça'da ağırlayacağız. Merkez seçim büromuzun açılışını hep birlikte gerçekleştireceğiz. Daha sonra da Demokrasi Meydanı'nda halkımızla buluşacağız ve burada Foça Belediye Başkan adayımız Fatih Gürbüz ile Büyükşehir adayımız Sayın Tunç Soyer halkımıza hitaben birer konuşma yapacaklar. Şölen havasında geçeceğine inandığımız bu güzel günde  tüm vatandaşlarımızı  yanımızda görmeyi temenni ediyorum. Foça halkımızı  bizi yalnız bırakmayacakları biliyorum. Ve O gün orada Millet İttifakı'nın ruhunu tam anlamıyla sergileyeceğimize inanıyorum" dedi. 

Tunç Soyer'in Foça programına katılımın yoğun olması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"