The Steeve yeni menüsündeki Latin Lokal lezzetler ile şimdi evinizde !

“THE STEEVE”İN LATİN LOKAL LEZZETLERİ ŞEF İSMET SAZ İMZASI İLE PAKET SERVİS ve GEL AL İÇİN HAZIR!

The Steeve yeni menüsündeki Latin Lokal lezzetler ile şimdi evinizde !
25 Kasım 2020 - 16:32
Türkiye’de gastronomi denince ilk akla gelen isimler arasında yer alan Şef İsmet Saz kısa bir süre önce Kuruçeşme’deki yeni mekânı The Steeve’in kapılarını hizmete açmıştı. Covid-19 pandemisi tedbirleri ile bir süre restoranda misafirlerini ağırlayamayacak olan The Steeve, çok özel paket servis hizmeti ve gel&al ile sevenlerinin kapısına gidiyor. Yılbaşı ve benzeri günlerde catering hizmeti veren The Steeve’in şefleri de kişi sayısı ve davet içeriğine göre mutfağınıza gelerek size özel lezzetler hazırlıyor.

Kısa zamanda gastronomi dünyasının en iyilerinden olmayı başaran The Steeve, Şef İsmet Saz’ın yeni yorumladığı Latin Lokal lezzetler ile ev ve işyerlerine servis verecek. Pandemi dönemi için alınan önlemler nedeniyle paket servis hazırlıklarını tamamlayan The Steeve, bu süreçte lezzetlerini ev ve iş yerlerine ulaştıracak. İçerisinde Şef’in pişirme yönergelerinin de bulunacağı paket servis hizmetinden pişmiş veya pişmemiş sipariş olanağından yararlanılabilecek.

The Steeve’in hizmetleri bununla da kalmıyor. Özel gün ve akşamlarınızda catering hizmeti veren mekan, “her şey bana özel olsun” diyenler için de mutfağınıza profesyonel şeflerini gönderiyor. Böylelikle The Steeve’in çok özel menüsünden seçkileri kendi şeflerinin uzmanlığı ile tatma fırsatı yakalayabiliyorsunuz.

The Steeve’in Latin lokal lezzetlerini sipariş vermek, catering ve şef hizmetinden yararlanmak ve tüm diğer detaylar için 0 212 258 00 29 ve 0 530 106 29 29 no’lu hatları arayabilirsiniz. Ayrıca fuudy’den de seçimlerinizi yapıp sipariş verebilirsiniz.

The Steeve’in paket servis menüsüne ve fiyatlarına ise thesteeve.com.tr’de bulunan paket servis sekmesinden ulaşabilmek mümkün.

The Steeve’in vazgeçilmezleri
The Steeve’in yenilenen menüsünde yer alan ve Latin mutfağının baş tacı olan Tapas’lar Şef İsmet Saz’ın geleneksel Türk mutfağı yorumlarıyla yeni lezzetlere büründü. Her biri kendi yöresinden taze taze kullanılan ürünlerle hazırlanan Tapaslar’dan Nachos’un dip sosu Meksika’dan getirilen Avakado ile hazırlanıyor. “Taco favorimdir” diyenleri ise The Steeve tam anlamıyla şaşırtıyor. “Taco”yu kokoreç, ciğer ve midye ile yorumlayan The Steeve mutfağı, Tapas menūsū, et ve deniz ürünleri, taze ve sağlık deposu sebzelerle hazırlanan ahtapot salatası yerini başka bir lezzetin tutamayacağı Tapas seçenekleri arasında yer alıyor. Et ve deniz ürünü tercih etmeyenler için The Steeve’nin çok özel şef sosları ile hazırlanan karnabahar, patates pravas, tahinli, kırmızı soğanlı nohut salatası da Tapas’taki iddiasına son noktayı koyuyor. The Steeve’i aranan her lezzetin bulunabileceği özel bir mekâna dönüştürüyor.

“Beef Wellington” Çarşamba günleri The Steeve’de !
Türkiye’yi Beef Wellington ile tanıştıran İsmet Saz, bu lezzetteki ustalığını The Steeve’de de konuşturuyor. Beef Wellington’ın muhteşem lezzetini çok sevenler veya merak edenler için The Steeve, Çarşamba günleri bu nefis tadı harika bir sunumla evinize, iş yerinize servis ediyor. Ancak bunun için mutlaka arayıp önceden sipariş vermek gerekiyor. Kişi sayısı belirtilerek ikigün önce haber verilmesi halinde Beef Wellington’ın müthiş lezzeti kapınıza geliyor.

Tüm malzemeler yerinden taze taze
The Steeve’de kullanılan tüm malzemeler en iyi yetiştiği yerden özel olarak getirtiliyor. Şefin tercih ettiği malzemeler arasında kişniş, anason, juniper, kakule, safran, zencefil, kereviz sapı, mango, ananas, avokado gibi ürünler yer alıyor. Ekmek ise 10 yıllık ekşi maya ile özel olarak yapılıyor. Menüdeki tüm lezzetler, yenilikçi pişirme teknikleri ve kaliteli yerel malzemeler ile yorumlanarak Şef İsmet Saz farkıyla iddiasını ortaya koyuyor. Yengeç Marmaris, Dalyan’dan, Karides İskendurun, Mersin’den, İstiridye Fransa’dan özel olarak getiriliyor.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu