Tat Gıda "Tat Hazır Tabak" ürün ailesi ile hazır yemek portföyünü büyütüyor

Türkiye'nin güven markası olan Tat Gıda, “Aç-Ye” konserve ürünleriyle lider olduğu hazır yemek kategorisini “Tat Hazır Tabak” ile büyütmeyi hedefliyor.

Tat Gıda "Tat Hazır Tabak" ürün ailesi ile hazır yemek portföyünü büyütüyor
02 Haziran 2022 - 11:07

Tat’tan Pratik ve Sağlıklı Beslenmeye Lezzetli Çözümler: Yeni “Tat Hazır Tabak” Ürün Ailesi Raflarda

Yarım asırdır her gün girdiği milyonlarca mutfağa sağlıklı, lezzetli ve güvenilir ürünler sunan; ileri teknoloji, en üst seviyedeki gıda güvenliği ve kalite standartlarıyla ürünlerini özenle hazırlayan Tat Gıda, tüketicilerin gün geçtikçe artan hız, pratiklik ve sağlıklı yemek arayışını dikkate alarak yeniliklerine bir halka daha ekledi.

Türkiye’nin güven markası olan Tat Gıda, “Aç-Ye” konserve ürünleriyle lider olduğu hazır yemek kategorisini “Tat Hazır Tabak” ile büyütmeyi hedefliyor. Mutfaklarda güvenle tüketilen ürünleriyle hayatı kolaylaştırırken, tüketicisine yeni lezzetler sunan Tat’ın “Hazır Tabak” ürün ailesi, Türk mutfağından geleneksel lezzetler ve Türkiye’de ilk olan tüketime hazır Bowl ürünlerinden oluşuyor.

Tat Gıda Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Süzme, “Geleneksel Türk mutfağının eşsiz yemeklerini inovatif bir yaklaşımla çevreci ve pratik hazır tabaklarda tüketicimize sunarak, bir kez daha bildiğiniz ve güvendiğiniz Tat kalitesinin ve özeninin altına imzamızı atmış olduk. Böylece lider olduğumuz hazır yemek kategorisinde “Tat Hazır Tabak” ile çeşit, kalite ve lezzet çıtasını bambaşka bir noktaya taşıyor, dengeli ve sağlıklı beslenmek isteyen herkese pratik öğünler sunuyoruz” dedi.
 
Domates ürünleri, salça, ketçap ve konserve denince ilk akla gelen Türkiye'nin lider markası Tat Gıda, hazır yemek kategorisine yeni bir segment ekleyerek, Tat Hazır Tabak’ı piyasaya sundu. Türkiye’nin 55 yıldır güvendiği Tat kalitesiyle Türk mutfağının geleneksel lezzetlerini inovatif ve çevreci bir yaklaşımla buluşturan Tat Gıda, bugüne kadar “Aç-Ye” konserve ürünleriyle yer aldığı kategoriyi büyüterek, tüketicinin gün geçtikçe artan hızlı, pratik ve sağlıklı yemek arayışına cevap vermeyi hedefliyor. Güvenle tüketilen ürünleriyle hayatı kolaylaştırırken, tüketicisine yeni tatlar sunan Tat’ın, “Tat Hazır Tabak” ürün ailesi geleneksel lezzetler ve Türkiye’de ilk olan Bowl Serisinden oluşuyor. Tat Hazır Tabak ürün gamında, geleneksel Türk mutfağının eşsiz lezzetleri Sebzeli Bulgur Pilavı, Etli Bulgur Pilavı, Nohutlu Pirinç Pilavı, Mantarlı Pirinç Pilavı, Etli Kuru Fasulye, Etli Nohut yemeklerinin yanı sıra yeni trend Bowllar olarak Meksika Fasulyeli Bowl, Maş Fasulyeli Bowl ve Nohutlu Bowl yer alıyor. Türkiye’de ilk olan ve özel içeriklerle hazırlanan bowlları ısıtarak veya istenirse soğuk tüketmek mümkün.


“Değişen tüketici tercihleri doğrultusunda çalışmalarımıza yön veriyoruz, Tat Hazır Tabak ile çeşit, kalite ve lezzet çıtasını yukarı taşıyoruz”

Tüketici beklentilerindeki bitki bazlı, sağlıklı ve doğal ürünlere doğru kayışın ve aynı zamanda gıda güvenliği, kalite ve pratiklik taleplerinin özellikle pandemi döneminde tüketici gözünde çok daha hızlı şekilde dönüştüğüne dikkati çeken Tat Gıda Pazarlamadan Sorumlu Genel Müdür Yardımcısı Esra Süzme, şunları söyledi: “Gıda trendlerinde dengeli beslenme konusunda farkındalık hızla artıyor. Araştırmalarla da teyit ettiğimiz üzere, tüketiciler hazır yemek seçeneklerinde doğallık ve tazelik arıyor. Özellikle bitkisel bazlı ürünlerin tüketimi artıyor. Tat Hazır Tabak ile tüketicilerimize, Tat kalitesi ve güvencesiyle kaynağı belli, lezzetli menüler hazırladık. Geleneksel yemeklerimizden oluşan zengin Tat Hazır Tabak yemek çeşitlerimizle, lif ve protein kaynağıyla besleyici ve dengeli öğünler sunuyoruz.  Hazır tabaklar her yerde yemeğinizi yanınızda taşımanıza imkan verirken, ısıtma kolaylığı da sağlıyor. Lezzeti ve pratikliği konusunda tüketicilerimizin ilk günden itibaren beğenilerini paylaşmalarından büyük mutluluk duyuyoruz.”
 
Geri dönüşümlü ambalajlarda sunulan Tat Hazır Tabak ürünleri koruyucu içermiyor
Tat’ın özenle seçilmiş yöresel malzemeler ile hazırladığı ve Türkiye’nin en sevilen lezzetlerini bir araya getirdiği Tat Hazır Tabak ürünleri, koruyucu içermiyor. Geri dönüştürülebilir ambalaj malzemelerinin kullanıldığı ürünler bir yıl raf ömrüne sahip ve oda sıcaklığında saklanabiliyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
"Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü 24 Nisan..."
“Türk Dışişleri açısından yılın belki de en sorunlu günü...
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu
Prof. Dr. İlber Ortaylı İZKİTAP Fest'e konuk oldu