Sur Yapıdan ''Sağlık Çalışanlarına Teşekkür''

Sur Yapı’nın yüzde 20’ye varan indirimli ‘‘Rahat Bi Nefes Al’’ kampanyasında, sağlık çalışanlarına özel 15 bin TL’ye varan ek indirim!

Sur Yapıdan ''Sağlık Çalışanlarına Teşekkür''
11 Haziran 2020 - 10:25

Kamu bankaları tarafından açıklanan yeni kredi paketine tüm projelerinde geçerli‘Rahat bi Nefes Al’ kampanyasıyla destek veren Sur Yapı, pandemiyle mücadelenin kahramanları sağlık çalışanlarını unutmadı. Sur Yapı, Rahat bi Nefes almamızı sağlayan sağlık çalışanlarına aynı adlı kampanyasının avantajlarına ilave 15.000 TL'ye varan ek indirim açıkladı.

Sur Yapı Yönetim Kurulu Başkanı Z. Altan Elmas, geçtiğimiz günlerde açıkladığımız kampanyamızın adı "Rahat bi Nefes Al’’ oldu. İçinde bulunduğumuz pandemi sürecinde büyük fedakarlıklar gösterip bizlere rahat bir nefes aldıran sağlık çalışanlarımıza kampanya içerisinde özellikle teşekkür etmek istedik. Onlar için İstanbul'da uyguladığımız %20 ve Antalya'da uyguladığımız %10 büyük indirimimize ilave olarak 15.000 TL'ye varan ek indirimler yaptık. Burada indirimden ziyade aslında sektörün öncü firması olarak amacımız kahraman sağlık çalışanlarımızın bu fedakarlıklarını tekrar hatırlatmak, farkındalığı arttırmak ve düşündüğümüzü göstermek. ‘‘Rahat bi nefes al’’ kampanyamız içerisinde bir anlamda onlara tekrar teşekkür etmiş oluyoruz.” dedi.

Buna göre sağlık çalışanlarına ‘‘Rahat Bir Nefes Al’’ kampanyanın tüm avantajlarına ilave olarak 1+1 ve 2+1 dairelerde 10.000 TL, 3+1 ve 4+1 dairelerde ise 15 bin TL ekstra indirim yapılacak.

12 ay ödemesiz 15 yıl vade imkanı

Hem ev almak isteyenlere hem de gayrimenkul yatırımcılarına güven ve moral veren kampanyada, 15 yıla varan vade ile ilk 12 ay ödemesiz, aylık yüzde 0.64 faizle finansman sağlanıyor.

İstanbul’da 750 bin TL’ye varan limit
Kampanya dahilinde İstanbul projelerinde azami 750 bin TL kredi kullanılabiliyor. Yüzde 20 indirimle satışa sunulan dairelerde yüzde 20 peşinat uygulanıyor ve kalan yüzde 80’lik kısma ise 180 aya varan yüzde 0.64 vade oranıyla kredi kullandırılıp, ilk 12 ay taksit ödenmiyor.

Antalya’da fiyatın yüzde 90’ı taksitlendiriliyor

Antalya Projesi’nde ise kişi başına verilen kredi miktarı azami 500 bin TL oluyor. Yüzde 10 indirimle satışa sunulan dairelerde yüzde 10 peşinat uygulanıyor ve kalan yüzde 90’lık kısım ise 0.64 faiz uygulanarak 180 ay vade ile taksitlendiriliyor. Kampanya kapsamında ilk 12 ay taksit ödemesiz oluyor.

Tüm projelerde geçerli

Kampanya İstanbul’un iki yakasında, 10 ilçede birbirinden farklı konseptlerden oluşan 13 konut projesi ve Avrupa’nın en büyük kentsel dönüşüm projesi olan Antalya Projesi’nde geçerli.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"