Ray-Ban'ın Zamansız Moda Vurgulu Icons Koleksiyonu Atasun Optik'te

Atasun Optik, zamansız tasarımlarıyla güneş gözlüğü modasının öncüsü haline gelen Ray-Ban'ın, ikonik ve modaya yön veren modellerinden oluşan Icons Koleksiyonu'nu keşfetmeye davet ediyor.

Ray-Ban'ın Zamansız Moda Vurgulu Icons Koleksiyonu Atasun Optik'te
16 Mayıs 2024 - 09:50

Ray-Ban Icons: 80 Yıllık Miras, Zamansız Tasarımlar

Atasun Optik, zamansız tasarımlarıyla güneş gözlüğü modasının öncüsü haline gelen Ray-Ban'ın, ikonik ve modaya yön veren modellerinden oluşan Icons Koleksiyonu'nu keşfetmeye davet ediyor. 

Yüksek kalitesi, zarif ve estetik detayları, hassas işçiliği ve benzersiz tasarımlarıyla her dönemin favori markalarından Ray-Ban, güneş gözlüğü modasında 80 yıllık köklü bir geçmişe sahip. Tasarladığı modellerle birçok dönemin modasına yön veren Ray-Ban’ın dönemlere damga vuran ikonik modellerini çeşitlendirdiği Icons Koleksiyonu’ndaki ürün seçkisi güneş gözlüğü sevenleri Atasun Optik’te bekliyor. Koleksiyonda bulunan  Aviator, Wayfarer, Clubmaster ve Round güneş gözlüğü modelleri, zamansız aksesuarlardan ve ikonik görünümden vazgeçmeyenlerin tercihi oluyor. 


Pilotlar için özel üretilen Aviator

1937 yılında hava kuvvetleri pilotları için üretilen Aviator güneş gözlüğü modeli, birçok Hollywood yıldızının tercihi olması ile birlikte dünyaca ünlü bir model haline geldi. Stil ve tasarımın ikonu ve zamansız bir efsanenin doğuşunun sinyalini veren model damla şeklindeki tasarımı ve çift köprülü metal çerçeveleriyle klasik görünümden şaşmayanlara hitap ediyor. 


Geleneksel çizgilerin dışında bir tasarım Wayfarer

Geleneksel güneş gözlüklerinden yola çıkarak tasarlanan Wayfarer güneş gözlüğü modeli, geleneksel çizgilere farklı bir dokunuş katarken bireyselliği bünyesinde barındırıyor. Kendine özgü köşeli çerçevesi ve eğimli yapısıyla birçok yüz şekline uyum sağlayarak günlük tarzın kültleşen parçalarından biri olan model, 1952’den bu yana zamansız güneş gözlüğü modeli olarak öne çıkıyor. 


Teknik detayların sofistike bir stil ile özenli birleşimi Clubmaster

Geleneksellik ile 60’ların havalı tarzı arasında bir çizgide yürüyen, yarım çerçeveli sıra dışı görüntüsü ve gold köprü detayıyla Clubmaster modeli, vizyoner, yenilikçi ve tarzıyla farklılaşmayı sevenlere hitap ediyor. Tüm bir neslin sembolü haline gelen, özgün ve yaratıcı bir bakış açısıyla tasarlanan bu modelde, eskimeyen Ray-Ban çekiciliği karşı konulmaz haliyle ortaya çıkıyor. Teknik detaylara gösterilen özen, sofistike stil ile birleşerek Clubmaster’ı bir güneş gözlüğü klasiği haline getiriyor.


Efsanevi müzisyenler tarafından benimsenen Round

Retro ve rock ruhundan vazgeçmeyenlere özel tasarlanan yuvarlak çerçeveli Round,  1960'lardaki karşı kültürden ilham alınarak tasarlanan metal, ikonik güneş gözlükleri, belirgin yuvarlak şekli ile biliniyor. Efsanevi müzisyenler tarafından benimsenen bu model, sadelik ve şıklığı bir arada sunarak her kombine uyumlu olmasıyla ilk tercihler arasında yer alıyor. 

Güneş gözlüğü modasına yön veren modellerin yer aldığı Icons Koleksiyonu, her dönemde her kombine uyum sağlayan modelleriyle Atasun Optik’lerde, www.atasunoptik.com.tr’de ve Atasun Optik mobil uygulamasında tarzından ödün vermeyenlerin beğenisine sunuluyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Hasan Şahin Bergama AK Parti İlçe Başkanlığına Atandı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular Açıldı
Tarihe Saygı Ödülleri'nde 20. Yıl Heyecanı: Başvurular...