Qualitasspa güven ve konforu bir arada sunuyor

GÜVENLİ VE KONFORLU KONAKLAMANIN DOĞRU ADRESİ...

Qualitasspa güven ve konforu bir arada sunuyor
17 Eylül 2020 - 11:40

Deniz kıyısındaki ayrıcalıklı konumuyla 5 yıldızlı lüks bir şehir oteli olan Wyndham Grand İzmir Özdilek’in bünyesinde yer alan SPA merkezi Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center, misafirlerine “Temiz Havuz Sertifikası” ile hizmet sağlıyor.

Qualitasspa’nın kapalı ve çocuk havuzları, İzmir Valiliği Halk Sağlığı Müdürlüğü tarafından 12 aylık dönemlerde yapılan bağımsız kontroller sonucunda gösterdiği mikro biyolojik uygunluk nedeni ile 2016 yılından bu yana “Temiz Havuz Sertifikası” unvanını koruyarak misafirlerine güvenli bir havuz keyfi deneyimi sunuyor.  

Konuyla ilgili bilgiler aktaran SPA Müdürü İsmail Zengil, “Gerek otelimizde konaklayan gerekse merkezimize üye olan veya günlük hizmet alan tüm misafirlerimizin sağlığı ve güvenliği bizler için çok önemlidir. Otelimiz, Turizm Bakanlığı adına Türk Standartları Enstitüsü (TSE) tarafından yapılan “Güvenli Turizm Sertifikası” denetlemesini başarıyla geçerek İzmir’in merkezinde yer alan beş yıldızlı oteller arasında Güvenli Turizm Sertifikası’na sahip ilk otel olmuştur” dedi. 

Zengil ayrıca, “Covid-19 virüsü ile mücadele kapsamında süreçlerimiz Wyndham Hotels & Resorts, Dünya Sağlık Örgütü, T.C. Sağlık Bakanlığı, T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığı‘nın belirlemiş olduğu kurallar çerçevesinde planlanarak, sıkı bir şekilde uygulanmaktadır” diye ifade etti.

Güvenli ve konforlu konaklamanın doğru adresi
Wyndham Grand İzmir Özdilek’te, TS EN ISO 9001:2015 - Kalite Yönetim Sistemi, TS ISO 10002:2014 Misafir Memnuniyeti Yönetim Sistemi ve TS EN ISO 22000 - Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi uygulanmaktadır diye belirten SPA Müdürü İsmail Zengil, “2200 metre kare alana sahip Qualitasspa İzmir Agamemnon Termal & Wellness Center’da termal suyu kaynağından alarak en doğal haliyle termal havuz ve farklı uygulama alternatifleri ile misafirlerimizin kullanımına sunuyoruz” dedi.

Qualitasspa İzmir Agamemnon Thermal & Wellness Center’da kullanılan termal kaynak ve kuyu sularının sıcaklığı 42 ile 140 santigrat derece arasında değişiklik gösterirken, PH değeri ise 6,4 olarak ölçülüyor. İnsan vücudundaki birçok rahatsızlığa karşı da iyi geldiği bilinen termal havuz, otel misafirleri için güvenli ve aynı zamanda konforlu bir dinlenme alanı oluşturuyor.

SPA Müdürü İsmail Zengil, “Uluslararası bir otel zincirinin parçası olarak İzmirlileri cazip üyelik ve masaj promosyonları ile kaliteli hijyenik bir ortamda tamamen misafir odaklı, 5 yıldızlı bir hizmetten faydalanmaları için SPA merkezimize davet ediyoruz. Ve şehir dışından gelip otelimizde konaklayan misafirlerimize de bu eşsiz deneyimi kesinlikle yaşamalarını tavsiye ediyoruz’’  dedi.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"