Pizza severlerin heyecanla beklediği kampanya geri geldi

Domino’s, ilkini 2019 yılında, ikincisi ise Mart 2020’de düzenlediği Türkiye Pizza Günleri’ne #TBT yapıyor.

Pizza severlerin heyecanla beklediği kampanya geri geldi
02 Temmuz 2020 - 15:09
Pizza severlerin heyecanla beklediği kampanya geri geldi. Domino’s, ilkini 2019 yılında, ikincisi ise Mart 2020’de düzenlediği Türkiye Pizza Günleri’ne #TBT yapıyor. Kampanyanın ismi gibi fiyatlara da TBT yapan ve pizzaları önceki kampanya fiyatlarıyla sunan Domino’s, “Tekrar Birlikteyiz Türkiye” diyor. Türkiye Pizza Günleri’nde sunduğu uygun fiyatlı enfes pizzaları hatırlatan Domino’s, 2-8 Temmuz tarihleri arasında geçerli olacak kampanya boyunca tüm büyük boy pizzaları 29,99’a, 2 orta boy pizzayı da 39,99’a pizza severlere sunacak.
 
Domino’s’tan pizza severlerin büyük bir heyecanla beklediği haber geldi! Domino’s, ilkini 2019 yılında, ikincisi ise Mart 2020’de düzenlediği Domino’s Türkiye Pizza Günleri’ne TBT yapıyor. “Tekrar Birlikteyiz Türkiye” diyen Domino’s, Türkiye Pizza Günleri’nde sunduğu uygun fiyatlı enfes pizzaları hatırlatarak bu kez de efsane indirimlerle pizza severlerin her an her yerde doyasıya pizza yemelerini sağlıyor.
 
Tüm pizzalar için tek fiyat
Evlere serviste geçerli olan bu efsane kampanya boyunca lezzet tutkunları Domino’s’un enfes pizzalarıyla doyasıya ziyafet çekecekler. Extravaganzza’dan Mangal Sucuklu’ya, Bol Malzemos’tan İtaliano’ya tüm pizzaların tek fiyattan sunulacağı kampanya kapsamında 2-8 Temmuz tarihleri arasında tüm büyük boy pizzalar 29,99’a, 2 orta boy pizza da 39,99’a alınabilecek.
 
Pizza yapımının her aşamasında hijyen
Domino’s, pizza yapımındaki ürünlerin tedariğinden pizzanın teslimatına kadar her aşamada üstün hijyen önlemleri alıyor. Yirmiden fazla hijyen ve sağlık testini geçen Domino’s hamuru ve ürünleri, şubelere dezenfekte edilmiş, soğuk araçlarla taşınıyor. Bu süreçte ürün güvenliğini sağlamanın yanı sıra şubelerindeki tüm ekipmanları da yönetmeliğe uygun şekilde dezenfekte eden Domino’s, temassız teslimat seçeneği ile hijyeni üst seviyeye çıkarıyor. Ayrıca Domino’s çalışanları, 15 dakikada bir ellerini yıkayarak ve her 15 dakikada bir yeni bir eldiven takarak güçlendirilmiş hijyen prosedürlerini uyguluyor ve siparişi hazırlıyor. El değmeden kutulanan ürünlere güvenlik etiketi eklenerek müşterilerin kutuyu açan ilk kişi olmaları garanti altına alınıyor. Teslimat, her sipariş öncesinde özel olarak dezenfekte edilen ve sıcak tutan özel pizza taşıma çantalarına yerleştirilerek lezzet elçileri aracılığıyla yola çıkıyor. Temassız teslimat seçeneği ile pizzaları istenilen yere bırakan Domino’s, pizza yapımından siparişin ulaştırılmasına kadar olan süreçte her türlü önlemi alarak tedbiri elden bırakmıyor.
 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...