Otomerkezi.net'ten İkinci Elde Teknoloji Hamlesi!

HEMEN SAT İLE 15 DAKİKADA ÖDEME YAPILIYOR!

Otomerkezi.net'ten İkinci Elde Teknoloji Hamlesi!
24 Şubat 2020 - 11:44

Türkiye'nin ikinci el araç pazarındaki güçlü oyuncularından Otomerkezi.net, sunmaya başladığı yeni hizmeti "Hemen Sat Merkezi" ile kullanıcıların sahip olduğu araçları, 24 saat içinde satmasına olanak tanıyarak büyük bir kolaylık sağlamaya başladı.

Otomerkezi.net'in kurduğu yüksek teknolojik altyapıya sayesinde, "Hemen Sat Merkezi" sistemi, neredeyse yaş ve fiyat aralığı olmaksızın, ücretsiz fiyat teklifi ve ekspertiz hizmeti verebiliyor. Satış işlemlerinin ardından birçok rakibinin aksine araç sahiplerine sadece 15 dakika içinde ödeme yapılıyor. Kullanıcıların, ilk açıldığı andan itibaren sisteme yoğun ilgisi olduğunu ve sadece 1 haftada 100 aracın satın alındığını söyleyen Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş, "Ülkemizde farklı sebeplerle aracını acilen satmak isteyen 100 bin kişi var. Aracını hızlı ve güvenilir bir yöntemle paraya çevirmek isteyen araç sahipleri, sözde değil gerçek anlamda sıfır değer kaybıyla, güncel piyasa değerinde araçlarını otomerkezi.net üzerinden satabilirler" dedi.

Ülkemizin ikinci el araç pazarındaki önemli oyuncularından Otomerkezi.net, kurduğu yüksek teknolojiye sahip altyapı sayesinde araç sahiplerine büyük kolaylık sağlıyor. "Hemen Sat Merkezi" sistemi ile araç sahipleri, 24 saat içinde araçlarını satabiliyor. otomerkezi.net web adresi üzerinden araç sahipleri ücretsiz olarak fiyat teklifi aldıktan sonra, Otomerkezi.net'in bulunduğu 14 bayide, 200'den fazla ekspertiz noktası içerisinde araç sahibine en yakın yerden ekspertiz işlemi yapılıyor; satış ve devir işlemleri sonrasında birçok rakibinin aksine sadece 15 dakika içinde ödeme yapılıyor.

İkinci el araç pazarına yenilikçi bir bakış açısı kazandıran Otomerkezi.net, ücretsiz fiyat teklifinde herhangi bir yaş veya fiyat sınırlaması getirmiyor. Ağır hasar kaydı olmayan, TRAMER kaydı 30.000 TL'yi geçmeyen, 200.000 km'ye kadar kilometreye sahip ve tavan bölümünde, şaside modifikasyon ya da tadilat olmayan, distribütör çıkışlı tüm araçlara ücretsiz fiyat teklifi veren Otomerkezi.net, bu teklifi 7 gün boyunca geçerli kılıyor.

Aracını acilen satmak isteyen 100 bin kişi var

Otomerkezi.net CEO'su Muhammed Ali Karakaş, "Hemen Sat Merkezi" sisteminin hizmete sunulduğu ilk andan itibaren kullanıcıların yoğun ilgisiyle karşılaştığını dile getirirken, 1 hafta içerisinde 100 adet aracın satın alındığını ifade ederek sözlerine şöyle devam etti: " 2019 yılında satılan her  10 araçtan yaklaşık 6'sı internet üzerinden satıldı. Tüketici alışkanlıklarının değişimine ayak uydurmak üzere yaptığımız bu teknoloji hamlesiyle araç sahiplerinin tek tıkla araçlarını satmasına olanak tanıyoruz. Ülkemizde her zaman ortalama 100 bin kişi araçlarını farklı sebeplerden dolayı acilen satmak istiyor. Fakat aracın satılma süreci, günleri, haftaları bulabiliyor. Araç değerleme sistemimizin, ortalama piyasa değerlerinin yüzde 5-6 oranında yüksek fiyat teklifi vermesi, aracını satmak isteyen kişiler için tercih sebebi. Özellikle acilen aracını satmak isteyen araç sahipleri, sözde değil gerçek anlamda neredeyse sıfır değer kaybıyla, güncel piyasa değerinde, herhangi bir sürprizle karşılaşmadan araçlarını otomerkezi.net üzerinden satabilirler. Biz ne fiyat verdiysek, aracı getirdiklerinde o fiyata alıyoruz. Devir işlemleri sonrasında ise sadece 15 dakikada para hesaplarına yatıyor".

###

otomerkezi.net hakkında: İkinci el otomobil satışında 360 derece en iyi hizmeti sunmak üzere geliştirdiği ve binlerce müşterisinin memnuniyeti ile başarısını tescillediği OTOMERKEZİ sistemini, Kredilendirme, Sigorta, Ekspertiz, Mini Onarım ve Oto Yıkama servisleriyle zenginleştirmiştir. Zenginleştirdiği servisleri markalayarak, Sönkar Filo Kiralama, Enkar Sigorta, Pratik Ekspertiz, Pratik Mini Onarım, Pratik Oto Yıkama markalarını ortaya çıkarmıştır. Global franchising sistemleri ve yerel sektör dinamiklerinden sentez oluşturarak hayata geçirdiği OTOMERKEZİ Yetkili Satıcılık Organizasyonu ile markasını ve kaynaklarını paylaşarak yatırımcılarıyla birlikte bir “Ortak Artı Değer ” platformu meydana getirmiştir. Bugün, ulusal bir markaya dönüşen OTOMERKEZİ, yetkili satıcıları ile Türkiye’nin dört bir köşesinde ikinci el otomobil piyasasını kurumsallaştırmaya, geliştirmeye, müşterilerine güven, yatırımcılarına kazanç sağlamaya devam etmektedir.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"