MHP Foça İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni

MHP Foça İlçe Başkanlığı görevine atanan Mert Yöneyer, parti binasında düzenlenen törenle görevi eski Başkan Turan Çetinarslan’dan devralarak, birlik ve beraberlik mesajı verdi. 

MHP Foça İlçe Başkanlığında Devir Teslim Töreni
17 Eylül 2022 - 14:31

MHP FOÇA İLÇE BAŞKANLIĞINDA BAYRAK DEĞİŞİMİ 

MHP Foça İlçe Başkanlığında bayrak değişimi yaşandı. Turan Çetinarslan’dan boşalan İlçe Başkanlığı görevine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensibiyle Mert Yöneyer atandı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Foça ilçe teşkilatında bayrak değişimi yaşandı. Turan Çetinarslan’dan boşalan İlçe Başkanlığı görevine MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin tensibiyle Mert Yöneyer atandı. 

İLGİ BÜYÜKTÜ 

MHP Foça Teşkilatı’nda devir teslim töreni yapıldı. İlçe Başkanlığı binasında gerçekleşen törene ilgi büyüktü. Devir teslim törenine; MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin, il ve ilçe yöneticileri, belediye meclis üyeleri ve partililer katıldı. 


YETKİ BELGESİNİ VEYSEL ŞAHİN’DEN ALDI 

İlçe Başkanlığı görevini önceki Başkan Turan Çetinarslan’dan devralan Mert Yöneyer, yetki belgesini MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin’in elinden aldı. MHP İzmir İl Başkanı Veysel Şahin törende yaptığı konuşmada, yeni Başkan Mert Yöneyer ve yönetim kurulu üyelerine başarılar diledi. İl Başkanı Şahin, devir teslim töreninde hazır bulunan önceki Başkan Turan Çetinarslan’a da hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. 


‘BEN DEĞİL BİZ PRENSİBİYLE’

Devir teslim töreninde konuşan Mert Yöneyer, “Milliyetçi Hareket Partisi Genel Başkanımız  Sayın Devlet Bahçeli Bey’in talimatı, Teşkilatlardan Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Sayın Edip Semih Yalçın’ın takdiri, İl Başkanımız Sayın Veysel Şahin Bey'in de görevlendirmeleri ile Milliyetçi Hareket Partisi Foça İlçe Başkanı olarak atanmış bulunmaktayım” diyerek sözlerine başladı. “Bizleri bu göreve layık gördükleri için Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’ye şükranlarımı sunuyor, İlçe Başkanı olarak şahsıma güvenen kıymetli İl Başkanım Veysel Şahin’e teşekkür ediyorum.” ifadesini kullanan Mert Yöneyer, sözlerine şöyle devam etti: “Çocukluk yıllarımdan bu yana hizmet etmekten onur ve gurur duyduğum ülkücü harekete ilçe başkanı olarak hizmet etmeyi nasip eden cenab-ı Allah’a şükürler olsun. Sayın Genel Başkanımız Devlet Bahçeli’nin de ifade ettiği gibi; Türk Milliyetçileri ülke sorunlarını aşma yolunun, ayrılıkları derinleştirmek, kavgaları kızıştırmak, kutuplaştırmaları tırmandırmak, insanlarımızı birbirine düşürmekten değil, milli ve manevi değerlerde uzlaşma, dayanışma ve yardımlaşma ile olacağını bilmekte ve bunu ısrarla savunmaktadır. Bugün teslim aldığımız bayrağı, ben değil biz prensibiyle ülkü ocaklarında ettiğimiz yemine sadık kalarak, Milliyetçi Hareket Partisini en iyi şekilde temsil edip en üst seviyeye çıkarmak için var gücümüzle çalışacağız. Başta MHP Foça İlçe Başkanımız Sayın Turhan Çetinarslan olmak üzere tüm ülküdaşlarıma şükranlarımı sunarım. Bu vesile ile Türkiye Cumhuriyeti kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, Milliyetçi ve Ülkücü Hareketin Başbuğu merhum Alpaslan Türkeş’i ve tüm şehitlerimizi rahmetle anıyor, davaya hizmet eden büyüklerime ve tüm Foçalılara saygılarımı sunuyorum. Ne mutlu Türk’üm diyene.”

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İzmir Kitap Fuarı başladı
İzmir Kitap Fuarı başladı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...