MediaMarkt'ta bitmeyen "Şahane Cuma"

MediaMarkt’ta Şahane Cuma yüzde 70’e varan indirimlerle devam ediyor...

MediaMarkt'ta bitmeyen "Şahane Cuma"
27 Kasım 2020 - 14:08

Ay boyunca teknolojiseverlere sunduğu avantajlı fırsatların ardından “Şahane Cuma” kampanyasını başlatan MediaMarkt, şimdi de kampanyasına yeni eklediği ürünlerle teknolojiseverlere yüzde 70’e varan indirimler sunmaya devam ediyor. MediaMarkt’ın Şahane Cuma indirimleri, önceki ürünlere ek olarak yeni eklenen ürünlerle 29 Aralık tarihine kadar devam edecek.

Avrupa’nın açık ara 1 numaralı elektronik perakendecisi MediaMarkt, Kasım ayı boyunca sunduğu “Şahane” fırsatların en büyüğü olan “Şahane Cuma” kampanyalarını geçtiğimiz gün başlatmıştı. Farklı kategorilerden binlerce üründe büyük indirimler gerçekleştiren MediaMarkt Türkiye, bugün de indirimli ürünlerine yüzde 70’e varan fırsatlarla yenilerini ekliyor. Buna göre OPPO A72 128GB Akıllı Telefon, Parlak Beyaz ve Uzay Moru renk alternatifleriyle 2.899 TL’den satışa çıkacak. çıkacak. Kampanyaya eklenen diğer ürünler ise 749 TL’lik etiketi bulunan Huawei Watch Fit Stia-B09 akıllı saat ve 2.699 TL’lik Elektrolux 9kg çamaşır makinesi olurken Samsung Galaxy A71 128GB akıllı telefon 3.799 TL’ye, Bosch şarjlı el süpürgesi 1.899 TL’ye, Seagate Expansion 2 TB harici harddisk 399 TL’ye ve iPhone 11 64 GB 7.199 TL’ye satışa sunulacak.

Cep telefonlarından tabletlere ve bilgisayarlara, akıllı saatlerden kulaklıklara, beyaz eşyalardan küçük ev aletlerine, bilgisayar bileşenlerinden oyun konsollarına kadar on binlerce üründe indirimler sunan MediaMarkt, “Şahane Cuma” kampanyasını 29 Kasım tarihine kadar da sürdürecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"