letgo oto+'ın üçüncü şubesi açıldı

letgo’nun ikinci el araç platfomu letgo oto+’ın üçüncü şubesi, Kasım 2021 itibarıyla İstanbul Ataşehir’deki Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da hizmete açıldı.

letgo oto+'ın üçüncü şubesi açıldı
10 Kasım 2021 - 13:45

letgo oto+, Ataşehir Ülker Sports Arena'daki yeni merkezi ile büyümesini sürdürüyor 

letgo’nun ikinci el araç platfomu letgo oto+’ın üçüncü şubesi, Kasım 2021 itibarıyla İstanbul Ataşehir’deki Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da hizmete açıldı. 5 araba lifti kapasiteli ekspertiz alanı ile hizmet veren yeni merkez; müşterilerine güvenli, kolay ve hızlı bir şekilde arabalarını satma imkanı sunuyor.  

Türkiye’nin ikinci el alışveriş platformu letgo, araba alım satımını kolay ve güvenilir hale getiren iş modeli letgo oto+’ın hizmet ağını genişletmeye devam ediyor. İlk iki şubesini İstanbul’da Maslak ve Pendik’te faaliyete sokan letgo oto+, üçüncü şubesini İstanbul Ataşehir’de yer alan Fenerbahçe Ülker Sports Arena’da açtı. letgo oto+ yeni merkezinde aynı anda 5 aracın ekspertizini yapabiliyor ve müşterilerine letgo oto+ güvencesiyle şeffaf, kolay ve hızlı bir şekilde değerinde araç satışı yapma imkanı sunuyor. 

Konu hakkında görüşlerini ifade eden letgo Araba Operasyonlarından Sorumlu Genel Müdürü Tuluy Noyan, “letgo oto+ olarak araba alım-satımı sırasında ve sonrasında yaşanabilecek sorunları ortadan kaldıran ve alışveriş deneyiminin tamamını sahiplenen çözüm ortağı olma hedefiyle büyümemizi sürdürüyoruz. Maslak ve Pendik merkezlerimizin ardından, Ataşehir gibi merkezi bir konumda faaliyete açtığımız yeni şubemizle güvenli ve hızlı bir şekilde hem ekspertiz hem de araç satışı imkanı sunuyoruz. Önümüzdeki dönemde açacağımız yeni merkezlerle büyümemizi sürdürmeye ve letgo oto+ güvencesiyle müşterilerimize Türkiye genelinde güvenli araç alım-satım ve ekspertiz deneyimini yaşatmaya devam edeceğiz” dedi.  

letgo oto+ hakkında:
Türkiye’nin en büyük ikinci el platformu letgo, araba kategorisindeki tüketici ihtiyaçlarına kalıcı ve kökten çözüm bulmak amacıyla letgo oto+ isimli iş modelini geliştirdi. letgo oto+, müşterilerine, arabalarının değerini kaybetmeden güvenli, konforlu ve hızlı bir şekilde satışını tek bir noktada yapabilme; aynı zamanda letgo güvencesiyle kolayca araba satın alabilme imkanı sunuyor. letgo oto+’ın zengin portföyündeki tüm arabalar şeffaf bir şekilde, TSE onaylı ekspertiz raporu ve en ufak ayrıntıları dahi gösteren fotoğraflar ile satışa sunularak tüketiciyle buluşuyor. 12 ay/20 bin km garanti verilerek, alım sonrasında yaşanabilecek riskler de güvence altına alınıyor. Ayrıca alıcılar 20 gün içerisinde değişim imkanından faydalanabiliyor. Arabasını satmak isteyenler letgootoplus.com ya da letgo uygulaması üzerinden arabalarının bilgilerini girerek ön fiyat teklifi alıyor ve randevuyla letgo oto+ merkezine davet ediliyor. Burada profesyonel eksperler tarafından gerçekleştirilen ücretsiz ekspertiz sonrasında, arabaya son ve değerinde fiyat teklifi sunuluyor. Eğer müşteri için de teklif uygunsa noter işlemlerine geçiliyor ve ödeme anında nakit olarak yapılıyor. letgo oto+ hakkında daha fazla bilgi için letgootoplus.com adresini ziyaret edebilir, letgo uygulamasını Android ve iOS cihazlarınıza indirebilirsiniz. Maslak, Pendik ve Ataşehir merkezlerinin yanında Türkiye genelindeki anlaşmalı Pilot Garage şubelerinden randevu alarak letgo oto+’ın hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...