Koçtaş'ta İndirim Mevsimi

Koçtaş, sonbaharı avantajlı indirim kampanyasıyla karşılıyor!

Koçtaş'ta İndirim Mevsimi
23 Eylül 2020 - 15:24

Koçtaş, sonbaharı avantajlı indirim kampanyasıyla karşılıyor. En iyi markaları en uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Koçtaş, mutfak, banyo, mobilya, aydınlatma, küçük ev aletleri ve ısıtma gibi kategorilerde yüzlerce üründe geçerli büyük indirimler sunuyor. Koçtaş’ın ‘İndirim Mevsimi’ kampanyasından faydalanmak isteyenler Koçtaş mobil uygulaması ve koctas com tr’yi ziyaret edebilir ya da mağazalarda bulunan hızlı sipariş ekranlarından siparişlerini verebilir.

En iyi markaları en uygun fiyatlarla tüketiciyle buluşturan Koçtaş, sonbaharı indirimlerle karşılıyor. Koçtaş, mobilyadan aydınlatmaya, bahçeden banyoya, küçük ev aletlerinden ısıtma ürünlerine kadar on binlerce üründe geçerli olan ‘İndirim Mevsimi’ kampanyasıyla yaşam alanlarını güzelleştirirken tasarruf etmeye olanak sağlıyor.

Koçtaş indirim kampanyasıyla; mutfak dolabından küçük ev aletlerine, çalışma masasından köşe koltuk takımına, kitaplıktan TV ünitesine, avizeden perdeye, dekoratif objeden halıya, banyo dolanından banyo aksesuarlarına, klimadan elektrikli ısıtıcıya, bataryadan el aletlerine kadar birçok üründe yüzde %55’ye varan büyük indirimler sunuyor.

Koçtaş mobil uygulaması, koctas com tr ve Koçtaş mağazalarında bulunan hızlı sipariş ekranlarından yapılan alışverişlerde geçerli olan bu büyük indirimlerden faydalanarak yaşam alanlarına yenilik katmak ve bunu yaparken tasarruf etmek mümkün…

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?