İklimsa'dan serinleten kampanya

İklimsa, ürün gamına yeni dahil olan çevre dostu yeni nesil R32 soğutucu akışkanlı Japon teknolojisine sahip Fujitsu markasının lansmanına özel Fujitsu Prime serisi duvar tipi klimaları çok özel fiyat ile satışa sunuyor.

İklimsa'dan serinleten kampanya
04 Ağustos 2023 - 23:11
Türkiye genelinde yaşanan yüksek sıcaklıklar beraberinde klima kullanımında artışı da getirdi. Boğucu yaz aylarında serinlemek için kullanılan klimalar, artan sıcaklıklarla birlikte ev ve iş yerlerinde vazgeçilmez bir hale geldi.

İklimsa, yaz sıcaklığının iyice hissedilmeye başlandığı şu günlerde farklı kampanyalarla tüketicilerin yanında oluyor. İklimsa, ürün gamına yeni dahil olan çevre dostu yeni nesil R32 soğutucu akışkanlı Japon teknolojisine sahip Fujitsu markasının lansmanına özel Fujitsu Prime serisi duvar tipi klimaları çok özel fiyat ile satışa sunuyor.
 
Türkiye’nin dört bir yanında 500’ü aşkın yetkili satıcı ve servis ağıyla hizmet veren İklimsa, yaz mevsimi ile artış gösteren ve sağlık için sıkıntı oluşturabilecek hava sıcaklıklarına karşı, Fujitsu Prime serisi duvar tipi klimaları uygun fiyatlarıyla tüketiciyle buluşturuyor.

Yaşam alanlarının ambiyansını bir üst seviyeye taşımak isteyen tüketiciler için İklimsa, uzman Japon teknolojisiyle geliştirdiği Fujitsu Prime serisi duvar tipi klimaları Ağustos ayı sonuna kadar özel fiyatlar ve 6 yıl garanti hediyesiyle birlikte satışa sunuyor. Kampanya süreci boyunca eski klimasını yenisi ile değiştirmek isteyen tüketiciler ise 3.500 TL’ye varan indirim fırsatı, peşin fiyatına 6 taksit gibi cazip fırsatlara da sahip olacak. 

Doğru klima kullanımı, ürün gamı özellikleri ve kampanya detaylarını merak edenler yetkili İklimsa satıcılarını ziyaret edip, alanında uzman kişilerden danışmanlık hizmeti de alabilecekler.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu