İDO'dan örnek kampanya

İDO, Elazığlı depremzede çocukların iyileşmelerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı oyuncak kampanyasında, topladığı ve satın aldığı tüm oyuncakları Elazığ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim etti

İDO'dan örnek kampanya
03 Eylül 2020 - 12:04

İDO’dan çocuklara bir gemi dolusu oyuncak sevinci 
İstanbul Deniz Otobüsleri (İDO), Elazığlı depremzede çocukların iyileşmelerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı oyuncak kampanyasında, topladığı ve satın aldığı tüm oyuncakları Elazığ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim etti. Toplanan bir gemi dolusu oyuncak Çocuk Hakları İl Koordinatörlüğü ile iş birliği içinde bağlı kurumlarda bakım ve koruma altında olan çocuklara ve hizmet modellerinden yararlanan depremzede çocuklara dağıtıldı.

İDO, Elazığlı depremzede çocuklarımıza moral kazandırmak ve iyileşmelerine katkı sağlamak amacıyla başlattığı oyuncak toplama kampanyası başarıyla tamamladı. Çocukları mutlu etmek isteyen herkes, Yenikapı, Sirkeci, Kadıköy, Bostancı, Pendik, Bursa ve Yalova İDO terminallerine satın aldıkları yeni oyuncakları teslim ederek katkıda bulundular. Toplanan tüm yeni oyuncaklar Elazığ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim edildi. Oyuncaklar, Çocuk Hakları İl Koordinatörlüğü ile iş birliği içinde bağlı kurumlarda bakım ve koruma altında olan çocuklara ve hizmet modellerinden yararlanan depremzede çocuklara dağıtıldı.

İDO Genel Müdürü Murat Orhan, İDO’nun başarıyla tamamlanan sosyal sorumluluk projesi hakkında şöyle konuştu: “İDO olarak çocuklarımıza böyle bir sevinç yaşatmak hepimizi heyecanlandırdı. Oyuncakları özenle Elazığ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne teslim ettik. Oyuncaklar aynı titizlikle Çocuk Hakları İl Koordinatörlüğü ile iş birliği içinde bağlı kurumlarda bakım ve koruma altında olan çocuklara ve hizmet modellerinden yararlanan depremzede çocuklara dağıtıldı. Kurumsal sosyal sorumluluk yaklaşımımız ve manevi değerlerimiz açısından Elazığ Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü yetkililerine, Çocuk Hakları İl Koordinatörlüğü yetkililerine ve kampanyaya katılan herkese teşekkür ederim.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Tugay: "Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin verilemez"
Başkan Tugay: “Aliağa'da kontrolsüz gemi sökümüne izin...
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?
İran, tuzağa mı çekilmek isteniyor?