Hasretle Geçecek Bu Bayramda Hatırı Kalacak Kahveler

Elektrikli ev aletleriyle 1933’ten beri hayatı kolaylaştıran Fakir Hausgräte, kahve makinelerinde Ramazan Bayramı’na özel kampanya düzenledi.

Hasretle Geçecek Bu Bayramda Hatırı Kalacak Kahveler
21 Mayıs 2020 - 20:03

Paylaşmanın, birlikteliğin, barışın sembolü bayramlar kültürümüzün en özel dönemleri arasında yer alıyor. Büyüklerimizi hatırlayıp, küçüklerimizi sevindirdiğimiz bu günlerde keyifli sohbetlerimizin eşlikçisi yine damaklarımızda iz bırakan mis gibi kahveler olacak.

Geleneksel bayram buluşmaları bu kez sadece aile içerisinde veya birbirinden uzak olanlar için görüntülü ya da sesli konuşmalarla yapılacak ve daha nice güzel bayramları birlikte geçirmenin umuduyla özlem dolu sohbetler, hatıralar bir fincan kahve ile tatlanacak.

Fakir Hausgeräte’nin üstün teknolojili kahve makineleri bu bayramda, ister yakın ister uzak olsun sevdiklerinizle sohbetlerinize eşlik edecek birbirinden leziz kahve çeşitlerini yapmayı pratik hale getiriyor. Ayrıca kahve makinesi alanlara Fakir’in kendi özel ürettiği Kaave markalı kahve çeşitleri de hediye olarak veriliyor.

Sohbeti Bol, Köpüğü Bol Türk Kahveleri

Bayramların olmazsa olmazı, sohbetlerin vazgeçilmezi Türk kahvesi bu bayramın da gözbebeği olacak. Fakir Hausgeräte’nin Kaave, Kaave Mono, Kaave Dual Pro, Kaave Uno Pro Türk kahvesi makineleri, ister geniş aileler ister çekirdek aileler için tam kıvamında, bol köpüklü kahve keyfi sunuyor. Fakir Türk kahvesi makineleri, cezvede pişirme tekniği esas alınarak ve taşmayı önleyen patentli Limunasense teknolojisi ile tasarlandı. Tek seferde 8 fincan kahve yapabilen çiftli Kaave Dual Pro ve tekli modeli Kaave Uno Pro, çıkartılabilir ve kolayca temizlenebilir su tankından suyu kendisi alarak, sizi her seferinde su koyma zahmetinden kurtarıyor. Her işlemde ışıklı ve sesli uyarı veren cihazlar, susuz çalışmaya karşı koruma sistemiyle olabilecek olumsuz durumlara karşı güven veriyorlar. antrasit, rosie, mat kahve, beyaz, violet, rouge renk seçenekleriyle mutfağınıza şıklık ve zarafet katıyor. Fakir Kaave, Kaave Dual Pro ve Kaave Uno Pro antrasit, rosie, mat kahve, beyaz, violet, rouge renk seçenekleriyle mutfağınıza şıklık ve zarafet katıyor. Kaave Mono’nun ise tek renk beyaz seçeneği bulunuyor. Fakir Türk kahvesi makineleri alanlara, bayram özel indirimine ilave olarak ürünle birlikte Kaave Türk kahvesi de hediye ediliyor.

Tam Kıvamında Demlenmiş Filtre Kahveler

Fakir Hausgeräte’nin filtre kahve makineleri, filtre kahve tutkunlarının damaklarında iz bırakacak. Bu bayramın buruk neşesi, mis gibi filtre kahvenin lezzetiyle daha az hissedilecek. Profesyonel kahve makinesi Fakir Aroma Master, spiral döngü ve yavaş demleme özelliği ile kahvenizin aromasını kaybetmeden tam kıvamında olmasını sağlıyor. 750 ml kahve karaf kapasitesi,60° paslanmaz çelik kahve filtresi, 100°C ye kadar manuel su ısı ayarı, ayarlanabilir kahve-su oranı ve tartı özelliği ile barista eli değmişçesine usta işi filtre kahve yapma imkanı veriyor. Ayrıca manuel mod ile kişiye özel kahve hazırlama özelliği ile hazırladığınız kahveler ile sevdiklerinizin damaklarına imzanızı atacaksınız.

900 W gücündeki Fakir Cafe Prestij ise 12 fincan kahve yapabilme kapasitesi ve sıcak tutma fonksiyonu ile gün boyu filtre kahve keyfi sunuyor. Toz filtre kullanım imkanı, damlatmama özelliği ve yıkanabilir filtresi ile kahve severlerin favorisi olmaya aday. Fakir Aroma Master ve Cafe Prestij alanlara indirimli özel fiyatın yanında Kaave Breakfast Blend yumuşak içimli filtre kahve bayram hediyesi oluyor.

Taptaze Çekilmiş Kahveler

Kahve tutkunlarının başucu ürünlerinden olacak Fakir Signature kahve öğütücü, 180 gram çekirdek kahve kapasiteli kahve çekirdeği haznesi ve kalından inceye 17 farklı kalınlıkta kahve öğütme özelliği ile damak zevkinize göre dilediğiniz kahveyi elde etme imkanı veriyor. Özel paslanmaz çelik öğütücü diskleri ve 2-10 fincan aralığında ayarlanabilir kahve porsiyon miktarı ile taptaze kahveleri çabucak hazırlamak çok kolay. Yine Fakir Signature kahve öğütücü alana özel fiyatın yanında Kaave Grande Gusto Espresso hediye olarak veriliyor.

Bu bayramda kahveleri tüm sevdiklerimizle paylaşamayacak olsak da, sağlıklı günlerde tekrar bir araya gelmek dileğiyle…

www.fakirshop.com.tr

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu