Dedeman, 2024'ün ilk otel projesi için Sapanca'yı seçti

Dedeman Hotels & Resorts International, yeni markalarıyla birlikte aktif büyüme yolculuğuna devam ediyor. Yatırımcıların ve misafirlerin talep ve ihtiyaçlarına odaklanan niş projelerle...

Dedeman, 2024'ün ilk otel projesi için Sapanca'yı seçti
22 Ocak 2024 - 13:57

DEDEMAN, “VILLAGE SAPANCA” İLE YEPYENİ BİR KONSEPTE İMZA ATTI 

Dedeman Hotels & Resorts International, yeni markalarıyla birlikte aktif büyüme yolculuğuna devam ediyor. Yatırımcıların ve misafirlerin talep ve ihtiyaçlarına odaklanan niş projelerle Türkiye’nin her yerinde olma hedefini hızlandıran marka, 2024 yılının ilk otel projesi Dedeman Village Sapanca için imza attı.
 
Yatırımcı Hüseyin Mercan ile gerçekleştirilen franchise anlaşması ile Sapanca bölgesine Dedeman kalitesini taşıyacak olan Dedeman Village Sapanca; grubun 9 markasından biri olan Suites & Residences’ın da ilk oteli olma özelliğine sahip. 
 
Şehir otelciliğindeki köklü bilgi birikimi ve tecrübesini tüm konaklama konseptlerine adapte eden ve bu strateji ile marka yelpazesini sürekli genişleten Dedeman, proje ile zincirin ilk village konseptli otelini de hayata geçirmiş olacak. Dedeman Village Sapanca, 2024 Nisan ayından itibaren misafirlerini “Geleneksel Dedeman Misafirperverliği” ile bu kez Sapanca’da ağırlayacak.
 

Sapanca Bölgesi’ne Yatırım İlgisi Artıyor 

İstanbul'a 1,5 saat uzaklıktaki konumuyla özellikle pandemi sonrasında turizm ilgisinin arttığı ve yatırımcılar için önemli bir potansiyel barındıran Sapanca’da, göle sıfır konumuyla dikkat çeken Dedeman Village Sapanca, 15 bin metrekarelik geniş bir alana sahip. 
 
Özgün mimari çizgileri ve modern tasarımıyla dikkat çeken otel; Karadeniz tipi serender evleri, bungalov ve değirmen konseptli taş evleri, havuzlu bambu evleri, balayı süiti gibi farklı ihtiyaca yönelik 25 ünitesi ile “evden uzaktaki eviniz” mottosuyla hizmet verecek. 
 
Outdoor turizmine uygun dört mevsim canlı iklimi, doğayla iç içe etkinlikler düzenlemek isteyenler için sunduğu doğal güzellikleri ile Sapanca’nın kalbinde konumlanan Dedeman Village Sapanca, etkinlik alanları ile de düğünden iş toplantılarına kadar geniş bir organizasyon yelpazesi sunacak.
 
Dedeman’ın doğayla iç içe otel projelerinin yeni nesil temsilcisi olacak otel, şehrin merkezine konum olarak yakın ama atmosfer olarak tamamen uzak, huzurlu ve konforlu ambiyansıyla sadece yerli değil, yabancı ziyaretçilere de dört mevsim ayrıcalıklı tatil deneyimi yaşatacak. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu