Cullinan Belek'te Yaz Devam Ediyor!

Zamanı yavaşlatan atmosferi ile Cullinan Belek, şık tasarıma sahip odaları ve doğa ile barışık ekolojik mimarisi ile mavi ve yeşilin buluştuğu bir noktada huzur bulmak isteyen seçkin konuklarına eylül ayında da benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor.

Cullinan Belek'te Yaz Devam Ediyor!
14 Eylül 2023 - 21:50

Akdeniz’in incisi Antalya’da yer alan Cullinan Belek, benzersiz tatil deneyimi sunan büyüleyici atmosferi ile yaz mevsimine hız kesmeden devam ediyor.

Zamanı yavaşlatan atmosferi ile Cullinan Belek, şık tasarıma sahip odaları ve doğa ile barışık ekolojik mimarisi ile mavi ve yeşilin buluştuğu bir noktada huzur bulmak isteyen seçkin konuklarına eylül ayında da benzersiz deneyimler yaşatmaya devam ediyor. Yaz günleri devam ederken Cullinan Belek her seçkin konsepti ile seçkin konuklarını stilini keşfetmeye davet ediyor. 


Cennetten Bir Köşe: Özel Kum Plajı

Mavi bayraklı özel kumlu plajı ile Cullinan Belek, yeşilliklerin arasından beliren kristal berraklığındaki mavi suları ile seçkin konuklarına huzur dolu bir atmosfer vadediyor. Şık ve sofistike güneşlenme alanları ile Cullinan Belek stilini yansıtan özel kum plajda deniz keyfini sonuna kadar yaşayabilir, 800 metre uzunluğundaki özel kum plajda bulunan iki ayrı iskele ile yazı uzatabilirsiniz.


Aquapark ve Havuzlar: Suyla Baş Başa Eğlence

Cullinan Belek’in her zevke uygun havuzları ile suyun büyüsüne kapılacaksınız. Mevsim sıcaklığına göre  ısıtılan kapalı yetişkin ve çocuk havuzu, Azure yetişkin ve çocuk havuzu, swim-up havuzu ve özel villa havuzları 4 mevsim suyun keyfini çıkarmanıza olanak tanıyor. Lagoon golf, beach havuzu ve aktivite havuzunun yanı sıra sahil L havuzu ile Cullinan Belek her zevke hitap eden havuzların keyfini çıkarabilir Aquapark’ta eğlenceli vakit geçirebilirsiniz. 

Upupa Kids Club: Minikler İçin Eğlence Dünyası
Uzman ve eğitimli ekip eşliğinde, eğlenceli ve renkli tasarımı ile Upupa Kids Club farklı yaş gruplarına uygun oyun ve aktiviteler ve gece 02.00’ye kadar devam eden lisanslı çocuk şovları ile minik konuklarını bekliyor. Aileler Cullinan Belek’te benzersiz deneyimler yaşarken, minik misafirler eğitimli bir ekip gözetiminde keyifli oyunlar ve aktivitelerle unutulmaz bir tatil geçirecek.

Cullinan Belek Stiliyle Eğlence
Tatilinizi unutulmaz kılacak eğlenceli dakikalar da Cullinan Belek’te gün boyu devam ediyor. Gündüzleri havuz başındaki partiler, konsept partiler ile unutulmaz bir tatil sizleri bekliyor. Her zevke hitap eden gece eğlenceleri ile gecenizin ritmini belirleyebilirsiniz. Show Center’da izleyeceğiniz muhteşem sahne performansları sonrasında after party’lere katılarak gece eğlencenin dozunu yükseltebilir veya Azure Bar’daki canlı müziğe eşlik ederek sakin bir gece geçirebilirsiniz. Galapagos Beach Club ise yaz devam ederken imza kokteylleri ve DJ performansları, gündüz ve gece farklı konseptleri ile Cullinan Belek stilinde eğlenmeleri için seçkin konuklarını bekliyor. 

Golf Sahası: Golf Tutkunları İçin Eşsiz Bir Deneyim
Bir tarafında deniz diğer tarafında nehir manzarası bulunan Türkiye’deki tek golf sahasına sahip Cullinan Belek’te Toros dağlarını selamladığınız eşsiz bir golf deneyimi sizi bekliyor. European Golf Design tarafından yeniden tasarlanan Cullinan Links Golf Club, 36 deliği ve gece aydınlatmaları ile golf tutkunu konuklarına unutulmaz bir deneyim sunuyor. 

Gastronomi: Dünya Mutfaklarından Seçkin Lezzetler
Cullinan Belek Türk ve Dünya mutfaklarından menüleri ile misafirlerine eşsiz bir gastronomi deneyimi sunuyor. Farklı damak zevklerine hitap eden restoranları ile seçkin konuklarına gastronomi şöleni yaşatan Cullinan Belek, farklı tasarlanmış oturma alanlarına sahip açık büfe restoranları, İtalyan mutfağından Uzak Doğu mutfağına farklı seçenekler sunan a la carte restoranları, şık ve sofistike görünüme sahip barları ile konuklarına hizmet ediyor. 

C'ESPACE Spa: Huzur ve Konforun Buluştuğu Adres
Konuklarına dünya standartlarında hizmet veren C'ESPACE Spa, Cullinan Belek’in 8000 metrekarelik alanında görsel algıyı etkileyen tasarım ögeleri ile zenginleştirilen ve huzur veren dekorasyonu ile büyüleyici bir spa konforu sunuyor. Son teknoloji spor ekipmanları, yeşilliğin içinde yer alan yürüyüş parkurları, spa havuzları ve güzellik merkezinin yanında misafirler dilerse koşu bandı, bisiklet ve içerisinde fonksiyonel spor aletlerinin olduğu bir spor çantası ile odalarında kişiye özel olarak spor alanı yaratabiliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu