CHP Bergama kongreye tek adayla gidiyor!

Bergama CHP İlçe Kongresinin tarihi belli oldu. 27 Ağustos’ta yapılacak olağan kongre öncesinde tek aday ve tek liste üzerinde uzlaşı sağlayan CHP Bergama İlçe Teşkilatında kongre takvimi işlemeye devam ediyor.

CHP Bergama kongreye tek adayla gidiyor!
11 Ağustos 2023 - 23:20
Bergama CHP İlçe Kongresinin tarihi belli oldu. 27 Ağustos’ta yapılacak olağan kongre öncesinde tek aday ve tek liste üzerinde uzlaşı sağlayan CHP Bergama İlçe Teşkilatında kongre takvimi işlemeye devam ediyor. CHP Bergama İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan İsmail Durmaz, partililerden büyük destek gördü. 6 yıldır parti teşkilatında görev alan İsmail Durmaz'ın adaylık açıklamasına eski ilçe başkanı İdris Yavuzyılmaz ve eski Belediye Başkanı Mehmet Gönenç ile birlikte İsmail Durmaz’a destek veren Kınık ilçe Başkanı İsmail Yılmaz da katıldı.

Açıklama öncesi aday olmadığını ve İsmail Durmaz’a destek verdiğini ifade eden mevcut İlçe Başkanı M. Ecevit Canbaz, önümüzdeki yerel seçimleri Bergama'da kazanabilmeleri  için birlik ve beraberliğe ihtiyaç olduğunu belirterek şöyle dedi: “Altı yıldır birlikte çalıştığım arkadaşımız ilçe sekreterimiz ve teşkilattan sorumlu ilçe başkan yardımcımız bu göreve talip oldu. Benim çok güvendiğim değer verdiğim bir yol arkadaşımdır. Partili olarak bize düşen arkadaşımıza çelme takmadan kumpas kurmadan onun yanında yer almaktır. Yerel seçimlere kısa bir süre var CHP yerel seçimlere yenilenmiş bir kadro ve yönetim ile girecektir. Hep birlikte omuz omuza birlik olarak biz Bergama da 2024 yılında yapılacak yerel seçimleri kazanacağız”   
 
CHP Bergama İlçe Başkanlığı için adaylığını açıklayan İsmail Durmaz da şunları söyledi: "1976 yılında Bergama Göçbeyli’de doğdum. Cumhuriyetin teminatı olan partim ile tanışmam 2009 yılına dayanıyor. Cumhuriyet Halk Partisi üyesi olmaktan herkes gibi ben de gurur ve onur duyuyorum. Cumhuriyet Halk Partisi Bergama İlçe Başkanlığı adaylığımı siz değerli hemşerilerim ve partililerim önünde büyük bir gururla açıklamanın sevincini yaşarken, yerelde iktidar genelde iktidar için, birlik ve beraberlik için, birlikte daha güçlü bir yerel yönetim için omuz omuza çalışmaya geliyorum. 2009 yılında üye olduğum, 2017 yılında görev almış olduğum ilk yöneticilik heyecan ve çalışma azmiyle ve heyecanımı kaybetmeden çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzdeki yerel seçimlerde Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını tekrardan dalgalandırmak için ilçe başkanlığına adayım. Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk’ün yolunda, devrimci duygularımla yenilik ve inkılap için ilçe başkanlığına adayım. İlk seçimlerde yerelde iktidarı kazanıp, daha yaşanılır vizyonu olan bir Bergama için adayım. Partimizin köklü ve onurlu geçmişinden aldığımız güç ile de “geçmişi olmayanın geleceği olmaz” şiariyle, çıkmış olduğumuz bu yolda bin bir türlü zorluk olduğunun farkındayız. Bizler bu bildiklerimizin yanında Mustafa Kemal Atatürk’ün ezbere bildiğimiz Gençliğe hitabesini de, Bursa Nutku ’nu da içselleştirmiş bir nesiliz.
Mustafa Kemal Atatürk’ün izinde yürüyen, kuruluşun ve kurtuluşun partisi, Cumhuriyet Halk Partisi’nin neferleri olarak diyoruz ki; bizler de bu demokratik yarışta tüm gücümüz ile var olacak ve partimizi hak ettiği yerlere ulaştıracağız.
● Parti içindeki birlik ve beraberlik için,
● İçe dönük değil, dışa dönük ve güçlü bir örgütü inşa etmek için,
● Kadınlarımız ve gençlerimizi siyasette daha etkin ve önemli yerlere taşımak için adayım,
● Partimizi önce Bergama’da, sonra Türkiye’de iktidara taşımak için adayım."


YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"