Cheetos ve Getir'den bağışa dönüşen kampanya…

26 Şubat – 15 Mart tarihleri arasında Getir'den Cheetos satın alan herkes, Tohum Derneği’ne destekte bulunmuş olacak...

Cheetos ve Getir'den bağışa dönüşen kampanya…
26 Şubat 2021 - 14:21

%100 mısır irmiğinden, bitkisel yağ kullanılarak, kızartılmadan ve fırınlanarak hazırlanan Cheetos, Getir ile birlikte çiftçilere destek olmayı amaçlayan yeni bir kampanya başlatıyor. 26 Şubat – 15 Mart 2021 tarihleri arasında geçerli olacak kampanya süresince, Getir'den Cheetos satın alan herkes Tohum Derneği’ne (Tohum Eğitim Kültür ve Doğa Derneği) destek sağlamış olacak. 

Yerel tohumun önemini bilen ve her zaman destekleyen Cheetos, mısır çiftçilerine destek vererek yerel tohumun önemine dikkat çekiyor. Bu anlamda başlattığı kampanya ile alınan her paketi ile çiftçilere destek veriyor.

Tohum Derneği, 2017 yılında Ankara’da kurulan "Tohum Eğitim Kültür ve Doğa Derneği" doğal kaynak yönetiminde karasal ekosistemin korunması, gelişmesi ve sürdürülebilir kullanımında proje ve programlar geliştirerek ve uygulayarak ulusal ekonomi ve istihdama katkı sağlamayı amaçlıyor. Sürdürülebilir Orman Yönetimi’nin milli ekonomi ve istihdama katkısının artırılması sürecinde, karasal ekosistemlerde nicelik ve kalitenin yükseltilerek karbon döngülerine katkı, sağlık ve hayatiyetlerini koruyarak biyolojik çeşitliliğin geliştirilmesi, üretim ve koruyucu fonksiyonlarının devamlılığı ile sosyal-kültürel refahın sağlanmasına yönelik uygulama, proje ve programlarını tüm ilgili taraflara sunan entegre ve katılımcı yaklaşımı amaçlıyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"