Bornovalılar'a 20 dalda hobi kursları

Bornova Belediyesi'nin Hobi ve Beceri Edindirme Kursları'nda kış dönemi başlıyor...

Bornovalılar'a 20 dalda hobi kursları
26 Eylül 2019 - 01:13

Bornova Belediyesi'nin çocuk, genç ve yetişkinlere yönelik düzenlediği hobi ve beceri edindirme kursları için kayıtları başladı. Kültür Müdürlüğü'nün, müzik, resim, halk oyunları, takı tasarım gibi 20 farklı branşta düzenlediği kış dönemi kurslarına katılmak isteyenler, 8 Ekim 2019 tarihine kadar kurs merkezlerinde kayıt yaptırabilecek.

14 Ekim'de eğitime başlayacak kurslar, Altındağ Kültür Merkezi, Çamdibi Şehit Er Adem Bilaloğlu Tesisleri, Mevlana Toplum ve Bilim Merkezi, Pınarbaşı Kültür Merkezi, Doğanlar Aysel Bayraktar Kültür Merkezi, Cumhuriyet Evi, Naldöken Kültür Merkezi ve Engelliler Merkezi'nde gerçekleştirilecek.

Bornova Belediye Başkanı Dr. Mustafa İduğ, hobi ve beceri edindirme kurslarından çok sayıda Bornovalılar'ın yararlanmasını hedeflediklerini belirterek, "Özellikle çocuk ve gençlerimizi yetenekleri doğrultusunda desteklemek, gelişimini sağlamak önceliğimiz" dedi.

Kurs kayıtları için ayrıntılı bilgi Kültür İşleri Müdürlüğü 999 29 29 numaralı telefondan dahili 5806'yı arayarak ya da www.bornova.bel.tr internet adresinden edinilebilir. Kayıtlar ise kursların verileceği merkezlerden, 25 Eylül- 8 Ekim tarihleri arasında alınacak. Bornova Kurs Merkez'inden yararlanmak isteyenler için ise kayıt tarihleri branşlara göre şu şekilde olacak: 

25 /26 /27 EYLÜL: Piyano, Yan Flüt, Klarnet, Fotoğrafçılık, Kanun, Vurmalı Çalgılar

30 EYLÜL /1 EKİM: El Sanatları, Seramik, Resim, Çocuk Korosu

2 /3 /4 EKİM: Kamen, Gitar, Bağlama, Satranç, THM ve TSM Koroları

7 /8 EKİM: Bale, Halk Oyunları, Latin Dansları, Zumba

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...