Binali Yıldırım: 2024'te İzmir ve ilçelerini AK Parti hizmeti ile buluşturacağız

Son Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir’deki temasları kapsamında Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti.

Binali Yıldırım: 2024'te İzmir ve ilçelerini AK Parti hizmeti ile buluşturacağız
02 Nisan 2021 - 17:14
Son Başbakan, AK Parti Genel Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Binali Yıldırım İzmir’deki temasları kapsamında Menemen Belediyesi’ni ziyaret etti. Menemen Kaymakamı Fatih Yılmaz, Menemen Belediye Başkanı V. Aydın Pehlivan ve Belediye Meclis Üyeleri tarafından Menemen Belediyesi önünde karşılanan Binali Yıldırım, burada yaptığı açıklamada, “2024 yılında yapılacak yerel seçimlerde ilçeleri ve büyükşehiri inşallah AK Parti hizmet anlayışıyla buluşturacağız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Hamza Dağ, İzmir Milletvekilleri Ceyda Bölünmez Çankırı, Yaşar Kırkpınar, Mahmut Atilla Kaya, eski AK Parti Milletvekili Necip Kalkan, AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli, AK Parti İlçe Başkanı Ahmet Can Çelik ve Milliyetçi Hareket Partisi İlçe Başkanı Ali Rıza Bölük’ün de katıldığı ziyaret Menemen Belediyesi önünde yapılan karşılama töreni ile başladı.

Binali Yıldırım: “Aydın başkanımızın Menemen’in aydınlık günleri için canla başla çalışacağına inanıyoruz”
Menemen Belediyesi önünde düzenlenen toplantıda konuşan Binali Yıldırım, “Pandemi nedeniyle böyle bir karşılama olması hiç aklımızda yoktu. Sessiz sedasız bir hayırlı olsun diyecektik, ancak sevgi hiçbir engel tanımıyor. Sizlerle yüz yüze geleceğimiz ve kucaklaşacağımız güzel günlerin yakın olmasını rabbimden niyaz ediyorum. Menemen’in güzel şeyler ile anılması lazım. Menemenliler bunu hak ediyor. Görevi devralan Aydın başkanımızın Menemen'in aydınlık günleri için canla başla çalışacağına yürekten inanıyoruz. Sizin bu gösterdiğiniz coşku ve sevgi inancımızı da iyice sağlamlaştırıp pekiştiriyor” dedi.

Yıldırım, düzenlenen kongrelerin ardından hedeflerine emin adımlarla yürüdüklerini belirterek “Biz de kongremizi bitirdik, yeni döneme bismillah dedik. 2023'de milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'ı tekrar Cumhurbaşkanı seçiyoruz. 2024'te de İzmir'de yerel seçimlerde hem ilçeleri hem Büyükşehir’i AK Parti hizmeti ile buluşturmayı hedefliyoruz. Bunun yolu Menemen'de, Kiraz'da, Bayındır'da, Bergama'da, Ödemiş'te… Cumhur İttifakı gittikçe güçlenerek yoluna devam ediyor. Hem Türkiye genelinde hem de belediyelerimizde bu işbirliğini güçlendirerek sürdüreceğiz” açıklamasını yaptı. .

Aydın Pehlivan: “Menemen İzmir’in en hızlı gelişen ve en çok yatırıma ihtiyaç duyulan ilçesi”
Menemen Belediyesi Başkan V. Aydın Pehlivan ise konuşmasında, Menemen'de yeni bir atılım dönemi başlattıklarını belirti. Pehlivan, "Sayın Başbakanım sizleri ilçemizde ağırlamaktan büyük onur duymaktayım. Cumhurbaşkanımızın önderliğinde çıkmış olunduğumuz kutlu hizmet yolunda sizlerin desteğini yanımızda görmek ve hissetmek gücümüze güç katmakta ve çalışma azmimizi arttırmaktadır. Menemen ilçemiz bugün 200 bine yaklaşan nüfusu ile İzmir'in en hızlı gelişen ve en çok yatırıma ihtiyaç duyulan ilçesidir. Tarımdan sanayiye, eğitimden spora her alanda yatırıma ihtiyaç duymaktadır. İzmir'e olan sevginizi ve hayallerinizi ve bugüne kadar yaptığınız hizmetleri yakinen biliyoruz. İzmir'e dönük hayallerinizi gerçekleştirebilmek adına Menemen'de yeni bir atılım dönemini başlatıyoruz.  Mevcut kaynaklarımızı güçlendirerek, Menemen'in ihtiyaçlarını siz değerli büyüklerimizin desteği ile gidereceğimize ve hak ettiği güzelliklerle buluşturacağımıza söz veriyoruz" diye konuştu.

Kerem Ali Sürekli: “Hep birlikte Menemen’in çehresini değiştireceğiz”
AK Parti İzmir İl Başkanı Kerem Ali Sürekli ise yaptığı konuşmada, “Menemen teşkilatı hakikaten gurur duyacağınız bir teşkilat. Burada çok çalışkan ve başarılı bir ekip ve bu ekibin başında da başarılı bir Belediye Başkan Vekilimiz var. Biz Aydın Pehlivan’a ve buradaki teşkilatımıza çok güveniyoruz. Hep birlikte Menemen’in çehresini ve kaderini değiştirecekler. İnşallah sizlerin de desteğiyle Menemen’de çok şey değişecek” şeklinde konuştu.  

Düzenlenen törenin ardından başkanlık makamında Başkan V. Aydın Pehlivan ile bir araya gelen Binali Yıldırım ve beraberindekiler, Menemen’de yapılacak çalışmalar ve projelerle ilgili bilgi aldılar. Belediye Başkan V. Aydın Pehlivan ziyaretin anısına AK Parti Genel Başkan Vekili Binali Yıldırım’a Menemen’in simgesi toprak testi hediye etti.   

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"