Başkan Sandal personeliyle bayramlaştı

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı.

Başkan Sandal personeliyle bayramlaştı
09 Temmuz 2022 - 19:18

Çalışanlara maaş ve ikramiye müjdesi!

İZMİR - Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen törende çalışma arkadaşlarıyla bayramlaştı. Birlik ve beraberlik mesajları veren Başkan Sandal, tüm çalışanların maaş ve ikramiyelerini, bayram öncesi eksiksiz olarak ödediklerini müjdeledi, “Biz büyük bir aileyiz” dedi.

Mustafa Kemal Atatürk Spor Salonu’nda düzenlenen bayramlaşma törenine, Başkan Serdar Sandal, CHP İlçe Başkanı Didem Gültekin, sendika temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar ve belediye çalışanları katıldı. Konuşmaların ve bayramlaşma töreninin ardından halaylar çekildi, oyunlar oynandı.

BİZ BÜYÜK BİR AİLEYİZ

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal “Biz büyük bir aileyiz ve gücümüzü birbirimizden alıyoruz. Bayraklımızı güzel günlere de birlikte taşıyacağız. Huzurlu ve mutlu bir bayram geçirmeniz için, tüm çalışanlarımızın maaş ve ikramiyelerini eksiksiz olarak yatırdık. Piyasaya olan borçlarımızı da bitirdik. Emeğin ve alın terinin yanında olmaya devam edeceğiz. Kurban Bayramımız kutlu olsun” dedi.


BİRLİKTE ÇALIŞIP, BİRLİKTE KAZANACAĞIZ

DİSK 6 No’lu Şube Başkanı Değer Yıldız, “Eğer bir iş yerinde birlik beraberlik mücadele inanç kararlılık varsa o iş yerinde düzeltilemeyecek hiçbir sorun olmaz. Biz Bayraklı`da bu uyumu yakaladık. Birlikte çalışıp, birlikte üreteceğiz ve birlikte kazanacağız” dedi.

TÜMBELSEN adına söz alan Mustafa Aru ise, “Ülkemizde emekçilerin ezildiği, ekonomik sıkıntılar nedeniyle zor günler geçirdiği bugünlerde Bayraklı Belediyesinde çalışanların refah içinde olması çok anlamlı. Bu nedenle başkanımızı kutluyorum. Herkese iyi bayramlar diliyorum” dedi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"