Yasemin Kay Allen ve Sergen Deveci, Dayı Şov'a konuk oldu

Cuma gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Dayı Şov’un bu haftaki konukları başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen ile sevilen talk şov sunucusu Sergen Deveci idi.

Yasemin Kay Allen ve Sergen Deveci, Dayı Şov'a konuk oldu
27 Kasım 2021 - 18:44
Oyuncu Yasemin Kay Allen ve hem oyuncu hem talk şov sunucusu olan Sergen Deveci bu hafta Dayı Şov’un konukları oldular. “İki oyuncu, iki şovmen bir programa fazla mı” sorusunu akla getiren bölüm, Dayı’nın tabiriyle adeta ihtiras fırtınası gibiydi! Sergen Deveci ünlü Türk şovmenleri tek tek taklit etmesiyle seyircileri ve stüdyodakileri kahkahaya boğarken, Yasemin Kay Allen kendisine “snob” diyenlere cevabı hem açıklamalarıyla hem de esprileri ve yüksek enerjisiyle verdi.
 
Cuma gecelerinin vazgeçilmezi haline gelen Dayı Şov’un bu haftaki konukları başarılı oyuncu Yasemin Kay Allen ile sevilen talk şov sunucusu Sergen Deveci idi. Yeditepe Üniversitesi öğrencilerinin stüdyoda izleyiciler arasında olduğu bölüm, Paptircem’in keyifli parçaları ve eğlenceli skeçlerle su gibi akarak 1 saatlik yayın süresini aştı. 
 
İngiliz asıllı olan ve orada “Strike Back” isimli bir dizide oynayan Yasemin Kay Allen, yurtdışında çalışmakla Türkiye’de çalışmak arasındaki farkı soran Dayı’ya, “Çok eğlenceliydi. 12 saati geçince yapımcı gelip seti durduruyor. Buradaki gibi sürmüyor” yanıtını verdi. 
 
Yasemin Kay Allen’ın İngiliz kökleriyle ilgili sohbete karşılık kendisinin de Kocaelili olduğunu vurgulayan Sergen Deveci, yurtdışı projeleri olup olmadığıyla ilgili soruyu, “Maksimum Kıbrıs oldu” şeklinde cevapladı.
 
Çocukluğu Avustralya’da geçen Allen, gençliğinde pizzacıda çalışırken bir gün depo alanına girdiğinde buzların üzerinde eli kadar bir böcek gördüğünü anlattı ve “Önce kıyamadık. Öldürsek mi atsak mı diye düşünürken, biraz tehlikeli bir şeye benziyor dedik. Sonra dünyanın en ölümcül örümceklerinden biri olduğunu öğrendik. Hemen öldürdüler” sözleriyle hikayesini tamamladı.
 
“Utangaçlığımdan ötürü geliştirdiğim bir defans mekanizması”
Dayı’nın kendisine snob diyenler olduğunu hatırlatması üzerine güzel oyuncu, “Belli zevkleri olan bir insanım, taviz de vermiyorum bazen. Bu beni snob yapıyorsa…” dedi. Allen, İngiliz olduğu için kanında snob’luk olduğunu söylese de, sonrasında bunun utangaçlığından ötürü geliştirdiği bir defans mekanizması olduğunu söyledi. Sergen Deveci’nin, “Sen snob olmak ister miydin” sorusuna başarılı oyuncuya atfen, “Karşılığı böyle güzel olacaksa, isterdim” şeklinde yanıt vermesi ise stüdyodan alkış aldı. 
 
“En azından programının adını biliyorum”
Talk show nasıl yapılır, nasıl yapılmaz konusunda sık sık fikir ayrılığına düşen Dayı ile Sergen Deveci’nin karşılıklı atışmaları yer yer heyecanlı anlara sahne oldu. Dayı, Deveci’nin şovunun ismine “Daniska” yerine “Dandik” deyince genç şovmen, “Gelen konuğa saygı duyduğum için konuğu araştırıp geliyorum. Programının adını en azından biliyorum” dedi. Şovlarını neden canlı yapmadığıyla ilgili soruya ise, “Bant yayının dezavantaj yok. Bant olduğu için çok rahatız. Konuyu boş verip inanılmaz yerlere gidiyoruz. O an eğlenmek güzel oluyor” yanıtını verdi.
 
“Garip olan şey televizyon dizileri”
Yasemin Kay Allen, dijital platformlarla televizyonların ne gibi bir ayrımı olduğuyla ilgili soru karşısında, “Aslında farklı olan Türkiye’deki dizilerin çekiliş şekli. Dijitalde iş daha düzgün, daha profesyonel ilerler. Garip olan şey televizyon dizileri” dedi.
 
Dayının kariyerinde ilerlemek için akıl hastasını oynaması gerektiğini söylemesi üzerine, “Hayat kadını oynamayı çok isterdim. Ama benden beklenen şey topuklu ayakkabımı giyip, elime detoks suyunu alıp laf sokmam” dedi. 
 
“Nil Karaibrahimgil’in story’sini 2 yıldır izliyorum”
Büyük bir Nil Karaibrahimgil fanı olan Sergen Deveci, “Sevmenin nedeni olmaz, birisini seversen neden aramazsın” dedi ve sözlerini, “Hayranlık sevgisi güzel. Şarkılarını, neşesini, eğlencesini seviyorum” şeklinde sürdürdü. Ünlü sanatçının bir story’sini 2 yıldır izlediğini söyleyen Deveci, Paptircem’in Nil Karaibrahimgil’in sevilen şarkısı ‘Bu mudur’u çalması üzerine mutluluğunu gizleyemedi. Dayı’nın tabiriyle adeta doğum gününe gitmiş ortaokul çocuğu gibi sevindi.
 
Ünlü şovmenlerin tümü Dayı’ya konuk olmuş gibi
“Gel Bakalım Yanıma” isimli bölümde Dayı’ya masasında eşlik eden Sergen Deveci’nin ünlü şovmenleri arka arkaya büyük bir başarıyla taklit etmesi tüm stüdyoyu kahkahaya boğdu. Türkiye’de talk show’un ilk adımlarını atan Cem Özer’i ve Beyaz Şov’u anan ikili, sonrasında Okan Bayülgen, Oğuzhan Uğur, Kaan Sekban, Caner Özyurtlu ve Enes Arıkan’ı tek tek taklit etti. 
 
Her Cuma yeni bölümüyle, canlı yayında ücretsiz 
Dayı Şov, her Cuma akşamı saat 23.00’te GAİN’de yayınlanıyor. Canlı yayında ücretsiz olarak izlenebilen programı, kaçıranlar daha sonrasında Premium üyelikle yine GAİN ekranında diledikleri zaman izleyebiliyor. Okan Bayülgen’den Hülya Avşar’a, Gupse Özay’dan Ecem Erkek’e, bugüne kadar ağırladığı birbirinden “ünlü” ve renkli konuklarıyla Dayı, kendine has mizahı ve delikanlı talk şov tarzıyla giderek daha büyük bir izleyici kitlesine erişiyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"