Yarıyıl tatilinin keyfi Elite World Sapanca'da çıkarın

Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort yetişkin misafilerinin yanı sıra miniklerinde vazgeçilmezi. Elite World Sapanca’nın minik misafileri bu sömestr’de de tatilin keyfini doyasıya çıkaracak...

Yarıyıl tatilinin keyfi Elite World Sapanca'da çıkarın
17 Ocak 2022 - 12:35
Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort yetişkin misafilerinin yanı sıra miniklerinde vazgeçilmezi. Elite World Sapanca’nın minik misafileri bu sömestr’de de tatilin keyfini doyasıya çıkaracak.

Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, minik misafirlerinin de keyifli zaman geçirmesini sağlıyor. 

Türkiye’de 17 yıldır faaliyet gösteren Gymboree ile özel bir iş birliği gerçekleştiren Elite World Sapanca hem eğlenceli hem de eğitici aktiviteleri ile miniklerin hayatına renk katıyor. Özellikle çocuklara sömestr tatilinde eğlenceli aktivitelerle farklı bir deneyim yaşatmayı hedefleyen Elite World Sapanca, bünyesindeki  Gymboree Kids Club’ta miniklere  mini disko ve pop corn & sinema keyfiyle de unutamayacakları anlar yaşatıyor. Bunların yanı sıra minikler  müzik aleti yapımı, ebru atölyesi, maske yapımı, dart ve halka atma oyunları, SPA eğlencesi, baskı çalışmaları, origami, kuş sanatı, kapı süsü tasarımı, pizza, kek ve kurabiye yapımı gibi eğlenceli aktiviteler ile de yaşamları boyunca unutamayacakları bir tatil yaşıyor. 

Sıradışı yenilenme imkanı
Bunların yanı sıra Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, büyük misafirlerine de sıradışı bir dinlenme ve yenilenme imkanı sunuyor. İstanbul’a oldukça yakın bir lokasyon olan Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, şehirden kaçarak sakinleşmek isteyenlere özel bir fırsatlar sunuyor. Doğanın huzur veren atmosferinde ayrıcalıklı hizmetleri ile dikkat çeken Elite World Sapanca Convention & Wellness Resort, sıradışı wellbeing konsepti ile misafirlerine farklı ve keyifli deneyimler yaşatıyor. 

Türkiye’de birçok ilki bünyesinde barındıran  Elite World Sapanca’nın özel hamamında misafirler baştan aşağı arınırken, detoks bakım paketi  ve bitki özlerinin ferahlatıcı etkilerini bir arada yaşayabilirken, cilt bakımı işlemi de gerçekleştirebiliyor.  Bu arada Elite World Sapanca’nın misafirleri sıcak kum masaj yatağına uzanıp, himalaya tuzu ile kaplanmış olan tuz terapisi odasının keyfini çıkartabiliyor, açık havada sıcak tuzlu su lagünleri gibi özel alanlarda bilinenin dışında bir spa deneyimi de yaşayabiliyor. 

Dış güzellik ve vücut sağlığı dengesine önem verenler için hazırlanan Fit Life Signature Masajı ise  kendini şımartmak isteyenlerin keyfini yerine getiriyor. 

Ayrıca Türkiye’nin ilk biyolojik göletinin çevresinde dolaşıp, tenis kortlarında, basketbol sahasında spor yapabiliyor. Adventure Park; ATV, trekking, bisiklet, paintball ve hazine avı gibi grup aktivitelerinin yanı sıra doğa yürüyüşü ve koşu gibi bireysel aktivitelere de imkan sağlıyor. Tüm bunların yanı sıra Elite World Sapanca’nın konukları fitness merkezinde veya uygun hava şartlarında doğanın içinde yoga, pilates gibi grup çalışmalarına da katılabiliyorlar. 

Hijyenik ve güvenli bir tatil için Elite World CARE
Elite World Hotels zincirinde yer alan tüm oteller, güvenli turizm sertifikasına sahip olup, yüksek önlem ve güvenlik tedbirleriyle hizmetlerini sürdürüyor. Elite World CARE (Covid-19 Anti Risk Ekibi) adındaki uzman ekiplerle aktif bir şekilde denetleme ve değerlendirmeler sürekli devam ediyor. Konforlu ve güvenli bir tatil için her detayın titizlikle düşünüldüğü Elite World Otelleri’nde misafirler yüzde 50 doluluğu aşmayacak şekilde geniş ve hijyenik alanlarda sosyal mesafeye dikkat ederek ağırlanıyor. 


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...