Vefa Duygusuyla Harmanlanan Şampiyonluk: Eskişehirspor'dan Anlamlı Kutlama
ESKİŞEHİR – 2024-2025 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Eskişehirspor, uzun yıllardır süren şampiyonluk özlemini binlerce taraftarın katılımıyla büyük bir coşkuyla kutladı.

Eskişehirspor Şampiyonluğu Binlerce Taraftarın Katılımıyla Coşkuyla Kutladı
Şampiyonların Gecesi ile Stadyumda Bayram Havası Yaşandı
ESKİŞEHİR – 2024-2025 sezonunu şampiyonlukla tamamlayan Eskişehirspor, uzun yıllardır beklenen zaferi coşkulu bir geceyle kutladı. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda düzenlenen "Şampiyonların Gecesi" etkinliğine binlerce taraftar katıldı.
Eskişehir Valiliği, Eskişehir Büyükşehir Belediyesi, Odunpazarı, Tepebaşı ve Sivrihisar Belediyeleri'nin desteklediği gecede, stadyum siyah-kırmızı renklerle donatıldı. Şehrin dört bir yanından gelen her yaştan taraftar, kutlamalara yoğun ilgi gösterdi.
Kulübün tarihine yazılan bu şampiyonluk, tüm şehirle birlikte kutlanırken, aynı zamanda Eskişehirspor'un yeniden yapılanma sürecine moral ve maddi destek sağlamayı hedefledi. Etkinlik kapsamında sekiz ünlü sanatçı sahne aldı. DJ Kuvoka, rap sanatçıları Ceza ve Joker, R&B sanatçısı Jeff Redd, Eskişehirli sanatçı Mithat Körler, pop müzik yorumcusu Hande Ünsal ve Eskişehirspor marşlarını seslendiren Bando ESES, geceye renk kattı.
"Şampiyonların Gecesi", coşkunun yanı sıra vefa anlarına da sahne oldu. "Kardan Aydınlık" koreografisi, kulübün değerlerine ve toplumsal hafızaya vurgu yaptı. Program, Mithat Körler'in "Alkış Bitti" şarkısıyla başladı. Sanatçı sahneye çıktığında stadyum ışıkları karartıldı. Bu sırada dev ekranlara Türk Bayrağı yansıtıldı ve binlerce kişi iki dakikalık saygı duruşunda bulundu. Ardından şehit Piyade Binbaşı Mithat Dunca'nın vasiyeti Soner Yüksel tarafından okundu. 1 dakika 33 saniye süren okuma sırasında şehidin hayatına dair görüntüler ekranlara yansıtıldı. Anmanın devamında sahneye çıkan Ayselin Arslan, "Kardan Aydınlık" şarkısının giriş bölümünü seslendirdi. Şarkı ilerledikçe sahne ışıkları açıldı ve Arslan, sahnenin merkezinde performansını tamamladı. Bu anlar, taraftarların duygularına dokunurken, Eskişehirspor camiasının vefa kültürünü gözler önüne serdi.
Şampiyonluk sevincini paylaşmak üzere sahneye çıkan Eskişehirspor Kulüp Başkanı Ulaş Entok, 17 yıl aradan gelen bu zafer için taraftarlara teşekkür etti. Entok'un ardından konuşan Eskişehir Valisi Hüseyin Aksoy ise hem takımı hem de taraftarları tebrik etti.
YORUMLAR