Ünlü isimler MARKA 2022'nin gala partisinde buluştu

Değişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap vermek için ‘remastered’ temasıyla yeni baştan tasarlanan MARKA 2022, Tersane İstanbul’da düzenlenen ve çok sayıda ünlü ismin katıldığı gala partisi ile sona erdi.

Ünlü isimler MARKA 2022'nin gala partisinde buluştu
04 Ekim 2022 - 01:08
Değişen dünyanın ihtiyaçlarına cevap vermek için ‘remastered’ temasıyla yeni baştan tasarlanan MARKA 2022, Tersane İstanbul’da düzenlenen ve çok sayıda ünlü ismin katıldığı gala partisi ile sona erdi. 29-30 Eylül tarihleri arasında gerçekleştirilen etkinliğin kapanışında düzenlenen partide konuklar, ünlü DJ Aydın Katırcıoğlu’nun MARKA 2022 için özel olarak hazırladığı müziklerle eğlendi.

YÜREKLİ Konferansları tarafından 2000 yılından bu yana düzenlenen ve son 19 yıldır YAPI KREDİ WORLD ana sponsorluğunda gerçekleştirilen MARKA Konferansı 29-30 Eylül tarihlerinde Tersane İstanbul’da gerçekleşti. Pandemi sonrası dönemde, iş yapış şekillerinin baştan sorgulanarak yeniden tasarlanması ihtiyacından yola çıkarak ‘remastered’ temasıyla baştan kurgulanan konferans, Tersane İstanbul’da düzenlenen görkemli gala partisi ile sona erdi.

Yürekli Yönetim Kurulu Başkanı Ayşegül Yürekli Şengör, yeni dönemin ihtiyaçlarına uygun şekilde baştan kurguladıkları MARKA 2022’de 2 gün boyunca ekonomi, sanat, spor ve teknoloji gibi farklı alanlardan iki bini aşkın katılımcıyı ağırladıklarını belirtti.

Bu yılki etkinlikte katılımcılarına sanat, teknoloji ve sürdürülebilirlik temalarını yaratıcılıkla kesiştiren projeleri deneyimleme fırsatı sunduklarını belirten Yürekli Şengör, “Bu yıl MARKA Platformu olarak, iş konferansı alanında kendimizi yeni dönemin örneği olarak sunmak istedik. Düzenlediğimiz seanslar ve davet ettiğimiz konuşmacılarla katılımcılarımıza yeni dönemin ihtiyacı olan fikir ve metotları aktararak bu alanda öncü bir duruş sergilediğimize inanıyoruz” diye konuştu.

Etkinliğin ardından Tersane İstanbul’da Ayşegül, Cem Şengör ve kızları Ayşe Şengör Onger’in ev sahipliği yaptığı davete iş ve kültür-sanat dünyasının önde gelen isimlerinin yanı sıra, cemiyet hayatının tanınmış simaları katıldı.

Galada, DJ Aydın Katırcıoğlu’nun MARKA 2022 için özel olarak hazırladığı müziklerle eğlenen isimler arasında; Berent Akdemir, Sinem Güven, Ömer Taviloğlu, Nesrin ve Ahmet Esirtgen, Melis Dural, Halil ve Azra Altındere, Cem Bölükbaşı, Mustafa Özilhan, Emine Erdem, Songül Hatısaru, Burcu Tanman, Yağmur Zırh, Damla Zırh, Esra ve Zafer Civelek, Sinan Öncel, Şükran ve Cem Uygun, Zeynep Uygun, Riva Şalhon, Rakel ve Albert Nahmiyas, Ayşe Şengör Onger, Melis Dural, Serra Toker, Dilek - Faruk Bil, Elif Edes, Damla - Onur Akkaynak, Okan Özkaynak, Deniz ve Selim Edin, Evren ve Arhan Kayar, Aysun Öz, Ece Vahapoğlu Alpay da yer aldı.

Davet Yapı Kredi World ve Sephora sponsorluğunda gerçekleşti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"