TRT Uluslararası Dijital Platformu tabii, 2 Milyon Üyeyi Aşarak Büyük Başarı Elde Etti

Kaliteli yapımlarıyla dünya çapında izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başaran TRT’nin içeriklerine yönelik uluslararası talebi karşılamak amacıyla kurduğu dijital platformu tabii, 30 orijinal diziyle girdiği dijital yayıncılık pazarında kısa sürede 2 milyon üyeyi aşarak büyük bir başarıya imza attı.

TRT Uluslararası Dijital Platformu tabii, 2 Milyon Üyeyi Aşarak Büyük Başarı Elde Etti
21 Temmuz 2023 - 10:00
"Bizi Birleştiren Hikayeler" mottosuyla yola çıkan TRT uluslararası dijital platformu tabii’nin geniş tür yelpazesinde sunduğu, ailece izlenebilecek ve ortak değerlere hitap eden içerikleri kısa sürede büyük bir ilgiyle karşılaştı. Mayıs 2023’te yayın hayatına başlayan tabii, sadece 2 ayda 2 milyon üyeyi aşma başarısını gösterdi.   
 
Kaliteli yapımlarıyla dünya çapında izleyicilerin gönlünü fethetmeyi başaran TRT’nin içeriklerine yönelik uluslararası talebi karşılamak amacıyla kurduğu dijital platformu tabii, 30 orijinal diziyle girdiği dijital yayıncılık pazarında kısa sürede 2 milyon üyeyi aşarak büyük bir başarıya imza attı. Mayıs 2023 gibi yakın bir tarihte yayın hayatına başlayan tabii’nin içinde yaşadığımız hayatın zenginliğini yansıtan, pek çok farklı türdeki içerikleri her kesimden ve yaş grubundan izleyicinin yoğun ilgisiyle karşılaştı.     

Türkiye’nin gittikçe büyüyen dijital yayıncılık alanındaki yeni oyun kurucusu olma hedefiyle yola çıkan uluslararası marka; sunduğu yüksek kaliteli, ailece izlenebilecek ve ortak değerlere seslenen orijinal içerikleriyle içinde yaşadığımız dünyanın çeşitliliğine bir pencere açma ve farklı kültürleri, yaşamları keşfetme imkânı tanıyor. 
Bizi Birleştiren Hikayeler, tabii’de
 
Yüksek kaliteli içeriklerini hızlı erişim ve çeşitli dil seçenekleriyle sunan tabii’de farklı türlerdeki orijinal diziler, filmler, belgeseller, lisanslı yapımlar, çok sevilen TRT içerikleri ve daha fazlası yer alıyor.

İlk etapta 15.000 saatlik içerik ve 30 orijinal diziyle yola koyulan tabii’de hoşgörü ve barışın timsali Mevlana’nın hayatının anlatıldığı Mevlânâ Celadeddîn-i Rûmî, TRT ekranlarından tanıdığımız sadıçların birbirinden eğlenceli yeni maceralarıyla platforma özel çekilen Yeşil Deniz Milenyum, babalarının vasiyetini gerçekleştirmek üzere hayatlarının yolculuğuna çıkan iki kardeşin hikayesi Modern Doğu Masalları, evladını kaybeden bir babanın teknolojiyi ve sosyal medyayı da kullanarak suçluları arayış hikayesi #adalett, psikolojik gerilim türünde ünlü isimleri buluşturan Son Gün, yüksek mizah dozu ve eğlenceli oyuncu kadrosuyla Organizasyon Bizim İşimiz ve büyük bir dehanın çocukluk günlerine gittiğimiz Küçük Dahi İbni Sina gibi dijital platforma özel hazırlanmış diziler yer alıyor. Aile, aksiyon, dönem, dram, fantezi, komedi, gençlik, polisiye, romantik komedi ve gerilim gibi çeşitli türlerde dizi ve filmleri, savaş, tarih, doğa belgesellerinin yanı sıra çocuklara yönelik programları Türk ve küresel izleyici tabii farkıyla keşfediyor. Çocuklara ve gençlere yönelik içerikleri, zengin animasyon seçenekleri ve çocukların hayran olduğu karakterlere sahip eğlenceli yapımlarıyla tabii binlerce saatlik izleme keyfi sunuyor. 
 
Farklı kültürleri ortak değerler çerçevesinde buluşturmayı hedefleyen tabii, uluslararası izleyiciye ilk etapta İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca dillerinde erişim sunuyor. Dijital platformun yüksek kaliteli seslendirmeleri ve altyazıları yakın zaman içinde daha fazla dil seçeneğiyle erişilebilir olacak. 

tabii, Türkiye’de tabii uygulaması veya www.tabii.com üzerinden ücretsiz olarak izlenebiliyor
TRT’nin dijital platformu tabii, iOS ve Android’deki uygulama mağazalarında yer alan tabii uygulamalarından, Android ve iOS destekli çeşitli akıllı cihazlardan, www.tabii.com üzerinden ve akıllı TV’lerden izlenebiliyor. tabii’ye uygulama veya site üzerinden ücretsiz olarak üye olduktan sonra tüm tabii içeriklerine, TRT kanallarının canlı yayınlarına  ve TRT’de yayınlanan dizilerin tekrarlarına erişilebiliyor. LG, Samsung, Vestel ve Apple TV başta olmak üzere birçok farklı akıllı TV ve TV kutusu üzerinden artık tabii uygulaması kullanılabiliyor. Desteklenen detaylı marka ve model bilgilerine www.tabii.com sitesinden ulaşılabiliyor.

“2 milyonluk bir aile olduk!” videomuzu buradan izleyebilirsiniz.
tabii hakkında: 
Bir TRT markası olan tabii 15.000 saatten fazla yüksek kaliteli aile dostu içerik sunan uluslararası bir dijital platformdur. tabii, kültürel çeşitliliğe sahip bir kitleye, evrensel değerlere ve kapsayıcı içeriklere dayalı ilham verici hikayelerle benzersiz bir yayın deneyimi sunuyor. Özel olarak hazırlanmış orijinal içeriklerin yanı sıra tabii; aile, aksiyon, dönem, drama, fantastik, komedi, gençlik, polisiye, romantik komedi, gerilim ve belgesel gibi çeşitli türlerde dünya çapında popüler olan ve artık klasikleşmiş TRT yapımlarına da ev sahipliği yapıyor. tabii’de ilk etapta İngilizce, İspanyolca, Arapça ve Urduca yabancı dil seçenekleri yer alıyor. tabii, Android ve iOS'deki tabii App ile çeşitli akıllı cihazlardan, www.tabii.com aracılığıyla bilgisayarlardan ve bağlı TV cihazlarından izlenebiliyor. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
 Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024'te Felsefe ve Modern Bilimi Ele Aldı
Ünlü Akademisyenler UEZ Sapanca 2024’te Felsefe ve Modern Bilimi...
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"
"2024 Yılında Evlenmenin Maliyeti Ortalama 750 Bin TL'yi Buluyor"