Taner Acar'dan "ültimatom" gibi tebrik

Cumhur ittifakı Foça Belediye Başkan adayı MHP’li Taner Acar saygı çerçevesinde ve seviyeli bir seçim dönemi geçirmek istediklerini söyledi.

Taner Acar'dan "ültimatom" gibi tebrik
01 Şubat 2024 - 13:50
Cumhuriyet Halk Partisi’nin Foça Belediye Başkan Adayı Saniye Bora Fıçı oldu. CHP’li rakibine “Hayırlı olsun” dileğinde bulunan Cumhur İttifakı’nın MHP’li Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, saygı çerçevesinde ve seviyeli bir seçim dönemi geçirmek istediklerini söyledi.

MHP’li Başkan adayı Taner Acar, Foça’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin 35 yıldır son derece seviyesiz bir anlayışla siyaset yaptığını, yerel seçim politikalarının İlçenin eski Belediye Başkanı Serdar Mersin’e isnat edilen karalama kampanyaları üzerinden oluşturulduğunu, ancak günün sonunda, başkalarına atılan iftiraların çok daha fazlasını kendilerinin de yapmaktan geri kalmadıklarını iddia etti.

Taner Acar konuyla ilgili olarak “31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimleri için önümüzde 60 günlük bir kampanya süremiz var. Elbette bu süreçte her iki taraf da siyasi propagandasını yapacaktır. Burada önemli olan elma ile armudu ayırabilmektir. Nihayetinde yerel seçime gidiyoruz ve Foça’yı 5 boyunca idare edecek Başkan ve Meclis üyelerini seçeceğiz. Bizler temenni ediyoruz ki, meydanlarda Foça’mızın sorunlarını konuşalım. Foça’nın turizmini, balıkçılığını, tarımını, kentimizin eksiklerini, tehdit altında olan doğamızı, burada nelerin yapılması ve yapılmaması gerektiğini tartışalım. Haaa! ‘Biz savaşacağız, kavga edeceğiz, daha önceki adayınıza yaptığımız gibi sana da iftiralar atacağız, seni de yıpratacağız’ diyorlarsa da hiç merak etmesinler ki onların yapacağı kavganın daniskasını yapacak kadar da hazırlıklıyım elbet. Beni, sağ yanağına vurduğunuzda diğer yanağını da uzatan siyasetçilerle karıştırmasınlar. Tekrar ediyor ve uyarıyorum: Daniskasını yaparım.” Şeklinde konuştu

Genel değil, yerel seçime gidiyoruz
Foça’da Cumhuriyet Halk Partisi’nin yerel seçimleri genel seçim havasına dönüştürme konusunda mahir olduğunun altını çizen Foça Belediye Başkan Adayı Taner Acar, sözlerine şöyle devam etti: Biz diyoruz ki, Foça kötü yönetildi. Biz diyoruz ki Foça eski parlak günlerini arıyor. Biz diyoruz ki yaşamını burada sürdüren insanlar, daha yaşanabilir, daha sağlıklı ve sorunsuz bir Foça’da yaşamalılar. İşte biz bunları dile getirirken birileri de ortaya çıkıp sanki yerel seçime değil de genel seçime gidiyormuşuz gibi söylemlerde bulunuyorlar. ‘Tayyip Erdoğan’ı göndermek istiyorsanız, bizim adayımıza oy vermek zorundasınız’ diyerek, adeta insanların aklıyla alay ediyorlar. Yahu biz bu ülkede 2023’ün mayıs ayında Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekillikleri için sandık başına gitmedik mi? Madem derdiniz Foça değildi, madem tek derdiniz Cumhurbaşkanı’nı değiştirmekti, o vakit aklınız neredeydi? Yerel seçimler olunca mı aklınıza geliyor, geneli dert edinmek?

Yolun sonuna geldiler 
35 yıldır Foça Belediyesi’ni yöneten Cumhuriyet Halk Partisi’nin yereldeki başarısızlığını genel siyaset maskesiyle gizlemeye çalıştığını sözlerine ekleyen Taner Acar, “Cumhuriyet Halk Partisi’nin Foça’da tutunabildiği 2 tane dal var. Birincisi, Foça’da saçma sapan ithamlara karaladıkları önceki belediye başkan adayımız üzerinden oluşturdukları korku iklimidir. İkincisi de ‘AK Parti’den kurtulmak istiyorsanız, bize destek vermek zorundasınız’ masalıdır. Fakat her iki söylemin de artık alıcısı yoktur ve böyle basit ayak oyunlarına itibar eden de yoktur. Yani icraat üretemeyip dedikodu üreten CHP, Foça’da artık yolun sonuna gelmiştir” şeklinde konuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu