Süper ikili Pepsi Max ve Ruffles'la UEFA Super Cup Liverpool'un

Pepsi Max ve Ruffles sponsorluğunda, Beşiktaş Vodafone Park'ta gerçekleşen 2019 UEFA Super Cup maçında, Liverpool, rakibi Chelsea karşısında normal süresi 1-1, uzatma bölümü 2-2 biten mücadelede, penaltı atışlarında 5-4 üstünlük sağlayarak kupanın sahibi oldu.

Süper ikili Pepsi Max ve Ruffles'la UEFA Super Cup Liverpool'un
15 Ağustos 2019 - 14:19

‘Süper Kupa Süper İkili’ sloganıyla Pepsi Max ve Ruffles sponsorluğunda 14 Ağustos Çarşamba akşamı gerçekleşen 2019 UEFA Super Cup’ın galibi Liverpool, kupayı müzesine götüren takım oldu.

Pepsi Max ve Ruffles ile milyonları buluşturan UEFA Super Cup, Beşiktaş Vodafone Park'ta, 2019 UEFA Şampiyonlar Ligi şampiyonu Liverpool ile 2019 UEFA Avrupa Ligi şampiyonu Chelsea arasındaki maça ev sahipliği yaptı.

İstanbul’un üçüncü kez UEFA finaline ev sahipliği yaptığı ve iki İngiliz ekibinin mücadele ettiği 2019 UEFA Super Cup finali tüm dünyada 90’dan fazla ülkede, ortalama 50 milyon izleyici kitlesine ulaştı.

Sporun pek çok dalını tüm dünyada destekleyen PepsiCo, Pepsi ve Ruffles markalarıyla dünya en prestijli organizasyonlardan olan UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Super Cup’ın sponsoru olarak 2015 yılından bu yana futbola katkı sunmaya devam ediyor. 2020 UEFA Şampiyonlar Ligi İstanbul’da oynanırken PepsiCo da 2021 finaline yılına kadar UEFA Şampiyonlar Ligi’ni destekleyecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"