Sedimega İnşaat "Yılın Lüks Konut Markası" seçildi

Sedimega İnşaat, bu yıl 2.si düzenlenen Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Lüks Konut Markası’ seçildi.

Sedimega İnşaat "Yılın Lüks Konut Markası" seçildi
06 Ağustos 2021 - 11:28
Sedimega İnşaat, bu yıl 2.si düzenlenen Türkiye Lider Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Lüks Konut Markası’ seçildi. Sedimega İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı, bir İzmir markası olarak bu ödülü almaktan duyduğu mutluluğu dile getirdi.

13 Temmuz’da İstanbul Bomonti Hilton’da düzenlenen ve iş, sanat ve cemiyet hayatının önemli isimlerini bir araya getiren gecede; sektöründe öncü iş insanları ve başarılı sanatçılara ödülleri takdim edildi.

Sedimega İnşaat, birçok projesi arasından Loft Albero Country Club, Sedimega Ekssen Business Center ve Sedimega Locca Concept ile Türkiye 2. Lider Marka Ödülleri’nde ‘Yılın Lüks Konut Markası’ seçildi.

Gecede ödülünü ünlü manken ve oyuncu Özge Ulusoy ve başarılı oyuncu Emre Kınay’ın elinden alan Sedimega Yönetim Kurulu Başkanı Kerem Güney Avcı yaptığı konuşmada, “Bu ödülü kazandığımız için çok mutluyum. Ama beni en çok mutlu eden, bir İzmir ve Ege markasının bu ödüle layık görülmesidir. Pandemi sürecinde Ege ve İzmir’e olan ilgi arttı. Projelerimize olan talep de arttı. Bu ilgiden çok memnunuz ve artarak devam etmesini arzu ediyoruz. Ben Sedimega ailesi olarak bu ödülü ekip arkadaşlarım adına ve ailem adına alıyorum. Bir gün herkes İzmirli olacak diyorum ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” dedi. Ödül töreninin ardından davetliler, Hande Yener ve Serdar Ortaç konserleriyle keyifli bir akşam geçirdi.

İzmir’e Ödülü Getiren Sedimega Projeleri
Ege bölgesi ve yurt dışında onlarca proje hayata geçiren Sedimega İnşaat’a ‘Yılın Lüks Konut Markası’ ödülünü getiren projelerin ortak özelliği, bölgede alışılmışın dışında farklı tasarımlara sahip olması ve kaliteden ödün verilmemesi. İzmir Kemalpaşa’da devam eden ve Aralık 2021’de teslim edilecek Loft Albero Country Club, kent merkezine 15 dakikalık mesafede 110 dönümlük arazi üzerinde doğa ile konforu buluşturan kapsamlı bir yaşam merkezi sunuyor. 90 villanın konumlandığı proje; iki tenis kortu, bir basketbol sahası, bir doğal çim futbol sahası, fitness salonu, koşu ve yürüyüş parkuru, 200 metrekare açık yüzme havuzu ve 100 metrekare komple cam ile kaplı termal havuz, çocuk parkı, kreş, sanat atölyesi, restoranlar, kafeler, alışveriş merkezi ve 230 araçlık otopark gibi ihtiyaçların yan sıra içinde barındırdığı atlı spor kulübü ve at parkuru, ekolojik tarım alanı, sera, özel yapım gölet ve piknik alanları ile fark yaratıyor. 3+1’den başlayıp 6+1’e kadar farklı metrekare ve özel müstakil havuz seçenekleri sunulan villalarda, doğal yaşam konseptinin yanı sıra akıllı ev konforunu yaşamak mümkün. Sedimega’ya ödülü getiren bir diğer proje ise Sedimega Locca Concept. Çeşme Dalyan’da başlayan proje, her biri 620 metrekare olan dört villadan oluşuyor. Sağlıklı, doğal yaşamla üst düzey teknolojik ayrıcalıkları bir arada bulunduran villalarda; 300 m2 bahçe, 35 metrekare açık yüzme havuzu, termal havuz, sauna, hamam, spa masaj odası, 15 m2 kış bahçesi, ateş çukuru tasarımında dinlenme alanı, teras, 7 yatak odası, her yatak odasına özel giyinme odaları, 2 salon, 2 mutfak, 1 hobi odası ve 8 banyo, 50 m2 teras ve 30 m2 balkon yer alıyor. Sedimega’yı öne çıkaran projelerden bir diğeri olan Sedimega Ekssen Business Center ise hem konumu hem de farklı dış cephe dizaynıyla dikkat çekiyor. İş dünyasının kalbinin attığı Bayraklı’da Ankara Caddesi üzerinde bulunan proje kapsamında, farklı büyüklüklerde A+ sınıfı 100 ofis, toplantı odaları, 100 araçlık kapalı ve açık otoparkın yanı sıra sosyal donatılar bulunuyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz kalmadı
TESK Başkanı Palandöken: Memlekette manav, kasap, marangoz...
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet Turu düzenlemesi
İzmir'de toplu ulaşım ve trafikte Cumhurbaşkanlığı Bisiklet...