Sebahattin Karaca, 'Bakırçay Ekonomi Zirvesi'ne panelist olarak katılacak

Turizmci Sebahattin Karaca “4.Bakırçay Ekonomi Zirvesi”nde Foça'yı temsil edecek!

Sebahattin Karaca, 'Bakırçay Ekonomi Zirvesi'ne panelist olarak katılacak
06 Kasım 2019 - 20:40

Duayen Turizmci, Yerel Tarih Araştırmacısı ve Mahalli Gündem.com Yazarı Sebahattin Karaca, 5 Aralık 2019 tarihinde Bergama Ticaret Odası ve Bakırçay Gazetesi iş birliğinde düzenlenecek olan “4.Bakırçay Ekonomi Zirvesi” paneline konuşmacı olarak davet edildi.

5 Aralık Perşembe günü 11:00-17:00 saatleri arasında Bergama Ticaret Odası Hasan Şentürk Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek olan panelde;  İzmir'în kuzeyini kapsayan Bakırçay bölgesinin ekonomisi ele alınacak. 

Turizmden saniyeye, tarımdan ticarete varıncaya kadar Bakırçay ekonomisine dair konuların masaya yatırılacağı zirvenin altı ana konu başlığı ise şöyle sıralanıyor:

-Bakırçay’da yenilenebilir enerji sektörünün son durumu Bergama ve Aliağa ekonomisine katkıları -Bergama-Kınık ve Soma’da madencilik faaliyetleri

-Bakırçay’da Modern seracılık ve yeni kurulacak ihtisas sera bölgesi

- Aliağa, Bergama ve Kınık’ta OSB’lerin durumu ve yatırım olanakları

-Bakırçay’da kadın iş insanları ve girişimciler

- Bakırçay’da Turizm Bergama-Dikili ve Foça

Sektör temsilcilerinin bir araya geleceği “4.Bakırçay Ekonomi Zirvesi”ne Bergama Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Fikret Ürper tarafından konuşmacı olarak davet edilen duayen turizmci Sebahattin Karaca, turizm sektörüne dair bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracak.

Deneyimli turizmci Sebahattin Karaca, "4. Bakırçay Ekonomi Zirvesi"ne konuşmacı olarak davet edilmesinden memnuniyet duyduğunu belirterek, Bergama Ticaret Odası Başkanı Fikret Ürper’e ve Bakırçay Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Rıdvan Karapehlivan’a müteşekkir olduğunu söyledi. Etkinliğin önemine değinen Sebahattin Karaca, turizm sektörüne yönelik sorun, beklenti ve önerilerin ele alınacağını zirvenin paydaşı olarak Foça’yı temsil edecek olmanı gururunu yaşadığını belirtti.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"