Sahne Tozu Yutanlar'ın 5. Bölümü şimdi Zorlu PSM Youtube Kanalında!

İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve İbrahim Çiçek “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünde...

Sahne Tozu Yutanlar'ın 5. Bölümü şimdi Zorlu PSM Youtube Kanalında!
26 Şubat 2021 - 10:16

Zorlu PSM’nin sahne heyecanını paylaşan özel isimleri bir araya getirdiği Youtube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”, yeni bölümünde tiyatronun deneyimli ve yetenekli yönetmenleri İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve İbrahim Çiçek’i bir araya getirdi. Pandemi koşullarında tiyatro sanatının geleceği ve sahne anıları üzerine sohbet ettikleri “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünü Zorlu PSM Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Yeni formatlardaki dijital içerikleriyle seyircilere farklı deneyim sunmayı sürdüren Zorlu PSM, “Sahne Tozu Yutanlar” programında, deneyimli isimlerin samimi sohbetleriyle sahnede olmanın ruhunu paylaşıyor. 

Kısıtlamaların içinden hep yaratıcılık ürer…
Her hafta, sahne heyecanını paylaşan sanatçıların, birbirlerine merak ettiklerini sordukları ve sahne tozu yutmanın kendileri için anlamını paylaştıkları Zorlu PSM’nin Youtube serisi “Sahne Tozu Yutanlar”da bu hafta; tiyatro sahnesinin tecrübeli isimleri İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve İbrahim Çiçek keyifli sohbetleriyle kamera karşısına geçiyor. 

Pandemi koşulları sebebiyle tiyatro performanslarının askıya alınmasının kendileri için nasıl bir süreç yarattığını anlatan deneyimli isimler; tiyatronun geleceğine yönelik öngörülerini de paylaştı. Tiyatro sanatının en büyük kozunun insanla kurduğu ilişki ve etkileşim olduğunu ifade eden İpek Bilgin, “Bu süreçte insanlar birbirlerini özledi, pandemi sonrası tiyatro için çok daha verimli olabilir.” ifadeleriyle konuya yaklaşımını paylaştı.

Geleceğe yönelik tiyatro alanındaki planlarını da izleyicilerle paylaşan deneyimli isimlerden Çağ Çalışkur yeniden öğrenciliğe dönmek istediğini belirtirken, “Hangi disiplin olduğu önemli değil, öğrenci olma durumunu yeniden yaşamak istiyorum. O farklı disiplinler bünyeme girdikten sonra yeniden sanata dönmenin hem bana hem de yapacağım işlere daha faydalı olacağına inanıyorum.” ifadelerini kullandı. 

Son zamanlarda Zorlu PSM Youtube kanalındaki Dijital Sahne projesi ile dikkat çeken genç ve başarılı tiyatro yönetmenleri arasında adı anılan İbrahim Çiçek ise pandemi sürecinde bir dizi yazdığını ve bu sürecin bitmesiyle birlikte ilk hedefinin dizisinin çekimlerine başlamak olacağını anlattı.

İpek Bilgin, Çağ Çalışkur ve İbrahim Çiçek keyifli ve bir o kadar da içten sohbetini izleyebileceğiniz “Sahne Tozu Yutanlar”ın yeni bölümünü Zorlu PSM YouTube kanalından izleyebilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Hamza Dağ, İYİ Partili rakibiyle karşılaştı
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"
Cengiz Ergün: "Genel Başkanlarını iki defa yendim"