Pandemi sarmalında medya ve toplum bu sempozyumda konuşulacak

İstinye Üniversitesi (İSÜ) gündeme dair önemli konuların ele alındığı sempozyumlarında bu kez medya ve toplum konusunu tartışmaya açıyor.

Pandemi sarmalında medya ve toplum bu sempozyumda konuşulacak
05 Nisan 2021 - 14:50

İstinye Üniversitesi (İSÜ) gündeme dair önemli konuların ele alındığı sempozyumlarında bu kez medya ve toplum konusunu tartışmaya açıyor. İSÜ’nün düzenlediği ‘Medya ve Toplum-Pandemi Sarmalı’ sempozyumu 8-9 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Medyanın önemli isimleri ve alanında uzman isimlerin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte toplumdan sağlık iletişimine, medya endüstrisinden pandemi sarmalında geleceğe kadar pek çok konu ele alınacak.

İstinye Üniversitesi’nin (İSÜ) düzenlediği ‘Medya ve Toplum-Pandemi Sarmalı’ sempozyumu 8-9 Nisan tarihleri arasında çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek. Farklı üniversitelerden alanında uzman akademisyenlerin ve medyanın önemli isimlerinin konuşmacı olarak yer alacağı etkinlikte pandemi sarmalında sağlık iletişimi, medya endüstrisi, toplum ve gelecek konusu ele alınacak. 8 Nisan’da gerçekleşecek ‘Pandemi sarmalında yaşlıların enformasyon arayışı’ başlıklı açılış panelinin moderatörlüğünü İstinye Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Peyami Çelikcan üstlenecek. Panelde Hacettepe Üniversitesi’nden Mutlu Binark, Akdeniz Üniversitesi’nden Özgür Arun, Atatürk Üniversitesi’nden Duygu Özsoy, Hacettepe Üniversitesi’nden Beren Kandemir ve Akdeniz Üniversitesi’nden Gül Şahinkaya konuşmacı olarak yer alacak.

Medya endüstrisi tartışılacak       
Panelin birinci oturumunda pandemi sarmalında değişen iletişim biçimleri tartışılacak. İstinye Üniversitesi’nden Nezih Erdoğan’ın moderatörlüğünü üstleneceği panelde İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Aslı Tunç, İstanbul Aydın Üniversitesi’nden Deniz Yengin, İstanbul Bilgi Üniversitesi’nden Erkan Saka ve Yaşar Üniversitesi’nden Ümit Ataberk konuşacak. İstinye Üniversitesi’nden Doç. Dr. Aybike Serttaş’ın moderatör olduğu günün son panelinde ise ‘pandemi sarmalında medya endüstrisi’ konuşulacak. Bu oturumda Karnaval Media Gruop’tan Cem Arslan, CNN Türk’ten İbrahim Özkan, Mood Production’dan Hakan Gül,   Habitat TV’den Coşkun Aral konuyla ilgili düşüncelerini paylaşacak.

Sağlık iletişimi masaya yatırılacak
9 Nisan’da gerçekleştirilecek üçüncü panelde ‘pandemi sarmalında sağlık iletişimi’ konuşulacak. İstinye Üniversitesi’nden Doç. Dr. Ruken Kılanç’ın moderatörlüğünü üstlendiği panelde konuşmacı olarak yer alacak isimler ise şöyle: Anadolu Üniversitesi’nden Erkan Yüksel, İstinye Üniversitesi’nden İnci Kayın, Liv Hospital Grup Koordinatörü Meri İstiroti ve Hürriyet Gazetesi’nden Fulya Soybaş. Sempozyumun dördüncü panelinde ‘pandemi sarmalında toplum’ konusu ele alınacak. İstinye Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Hasan Gürkan’ın moderatör olduğu etkinlikte Üsküdar Üniversitesi’nden Süleyman İrvan, İstanbul Üniversitesi’nden Nilüfer Pembecioğlu, Ulster Üniversitesi’nden Murat Akser ve İstinye Üniversitesi’nden Dr. Öğr. Üyesi Efe Can Gürcan konuşmacı olarak yer alacak. Kapanış panelinde ise pandemi sarmalında gelecek konusu masaya yatırılacak. Bu konuyu ise İstinye Üniversitesi’nden Peyami Çelikcan ve Mint Production’dan Birol Güven tartışacak.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...