Ödüllü İtalyan Restoranında Unutulmaz Bir Yılbaşı

ÖDÜLLÜ İTALYAN RESTORANINDA UNUTULMAZ BİR YILBAŞI

Ödüllü İtalyan Restoranında Unutulmaz Bir Yılbaşı
04 Aralık 2018 - 20:19

Anadolu Yakası’nın ödüllü İtalyan Restoranı La Mia Luce, 2019’u sevdikleriyle birlikte lezzet ve eğlence dolu bir akşamla karşılamak isteyenler için unutulmaz bir yılbaşı programı hazırladı. Tadı damaklardan gitmeyecek yılbaşı menüsü ve önemli jazz sanatçısı Brenda Berin ve pop müzik sanatçısı Günce’nin performansıyla yeni yılı şimdiden unutulmaz kılmaya hazır.

İstanbul’un en nezih semtlerinden Suadiye’de kusursuz hizmet anlayışı, yeşil ve ahşabın hakim olduğu şık ortamıyla misafirlerine her zaman en iyiyi sunan La Mia Luce, yılbaşı akşamında lezzete eğlence katıyor. Yılbaşında geleneksel reçeteler ile hazırlanmış spesiyal menüsüyle misafirlerini ağırlayacak olan ödüllü İtalyan restoranı, geceye eşlik edecek önemli jazz sanatçısı Brenda Berin ve zamansız parçaları seslendirecek pop müziğin önemli isimlerinden Günce’nin performansıyla unutulmayacak bir yılbaşı akşamına ev sahipliği yapacak.

Işıltılı Bir Yılbaşı Gecesinin Adresi La Mia Luce

Yılbaşı gecesini dışarıda kutlamak isteyenleri yeni yılın tüm ışıltısıyla buluşturmaya hazırlanan La Mia Luce, 31 Aralık akşamı ‘Özel Yılbaşı Gecesi Menüsü’ ile misafirlerine ayrıcalıklı bir deneyim yaşatacak.

İtalya’da Hissettirecek Lezzetler Yılbaşında La Mia Luce’de

La Mia Luce’nin İşletme Müdürü Abdullah Ardal“Yılbaşı, herkes için çok özel bir gün. Böyle bir günde, birlikte olduğumuz insanlar kadar yeni yılı nerede geçireceğimiz de büyük önem taşıyor. Keyifli ve huzurlu bir akşam geçirmek ve benzersiz bir yemek deneyimi yaşamak isteyenleri yılbaşı akşamı misafir etmek istiyoruz. Yılbaşı gecesi, İstanbul’un en gözde semtlerinden olan Suadiye’deki La Mia Luce’de sunduğumuz lezzetlere eşlik eden İtalyan ve dünya müzikleri ile konuklarımızın keyifli bir akşam geçirmesini amaçlıyoruz” dedi.

Kaliteli hizmet anlayışıyla misafirlerini ağırlayan La Mia Luce, yılbaşına özel olarak hazırladığı spesiyal menüsü, Brenda Berin ve Günce’nin canlı müzik performansıyla unutulmaz bir yılbaşı gecesi geçirmek isteyenleri bekliyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...