NG Hotels'de unutulmaz yılbaşı

Yılbaşına özel programlarıyla her yıl misafirlerinin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayan NG Hotels, NG Sapanca’da Muazzez Ersoy ve NG Afyon’da Bülent Serttaş ile muhteşem bir yılbaşı gecesine imza atacak.

NG Hotels'de unutulmaz yılbaşı
17 Aralık 2019 - 13:07

Yılbaşına özel programlarıyla her yıl misafirlerin keyif dolu vakit geçirmesini sağlayan NG Hotels, unutulmaz bir yılbaşı gecesine hazırlanıyor. Huzurlu bir doğanın içinde bulunan NG Sapanca’da Muazzez Ersoy ve termalin merkezi Afyonkarahisar’da bulunan NG Afyon’da Bülent Serttaş’ın sevilen parçalarıyla müzik bir dolu bir geceye imza atacak.

NG Sapanca’da Muazzez Ersoy ile Gala Yemeği

Muazzez Ersoy, yılbaşına özel hazırladığı repertuarında yer alan unutulmaz parçalarını NG Sapanca’nın misafirleri için seslendirecek. Müzik dolu dakikalarla doyasıya eğlenecek olan misafirler, otelin eşsiz yılbaşı menüsünü de deneyimleme fırsatı bulacak.

Yılbaşına özel sunulan, gala gecesinin de dahil olduğu 29 Aralık 2019 – 1 Ocak 2020 tarihleri arasında geçerli olan 3 gecelik konaklama paketi sayesinde misafirler, hem yeni yıla görkemli bir şekilde giriş yapacak hem de otelin eşsiz doğasında yenilenme fırsatı bulacak.

NG Sapanca misafirlerine alternatif program olarak Grup Karnaval’ın şarkılarıyla açık büfe lezzetlerini de yeni yılda deneyimletecek.

NG Afyon Yılı Bülent Serttaş ile Karşılıyor

Lüks termal deneyimi, yemek kültürü ve tarihi zenginlikleriyle, gezi tutkunlarının yeni keşif rotası Afyonkarahisar’daki buluşma noktası NG Afyon, yılbaşını Bülent Serttaş ile karşılayacak. Yılbaşına özel hazırlanan programa NG Afyon’un usta şeflerinden çıkan özel menü eşlik edecek. Misafirler, 28 Aralık 2019 – 1 Ocak 2020 tarihleri arasında geçerli olan konaklamalarda yeni yıla NG Afyon’da yenilenerek girecek.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"