Mucize kurtuluşlar gönüllülerin moral kaynağı

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi’nde büyük bir özveriyle çalışan gönüllüler deprem bölgesinden gelen haberlerle moral buluyor.

Mucize kurtuluşlar gönüllülerin moral kaynağı
09 Şubat 2023 - 19:32

Antalya Büyükşehir Belediyesi Yardım Toplama Merkezi’nden Hayat’daki kahramanlara alkışlı teşekkür

Hatay’da arama kurtarma çalışmalarına destek veren Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi depremin 4. gününde arda arda yaptığı kurtrama çalışmalarıyla büyük sevinç yarattı. Cam Piramit’te kurulan Yardım Toplama Merkezi’nde Hatay’daki çalışmaları an be an takip eden gönüllüler, Hatay’dan gelen haberle moral buldu. Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi’nin depremin 84’üncü saatinde enkazdan depremzedeleri sağ çıkardığını öğrenen gönüllüler alkışlarıyla kahraman itfaiyecilere teşekkür etti. 

Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin Cam Piramit’te oluşturduğu Yardım Toplama Merkezi’nde büyük bir özveriyle çalışan gönüllüler deprem bölgesinden gelen haberlerle moral buluyor. Hayırseverlerden gelen yardımları elden ele taşıyarak kolileyen gönüllüler işe daldığı bir sırada yapılan anonsla işlerine kısa bir mola verdi. Depremin 84. saatinde Hatay’da 21 yaşındaki bir gencin Antalya Büyükşehir Belediyesi İtfaiyesi ekipleri tarafından kurtarıldığının anons edilmesi üzerine gönüllülerin yüreğine su serpildi.


MORAL VE MOTİVASYON KAYNAĞI

Umutların tükendiği bir anda depremin 84’üncü saatinde Hatay’dan gelen kurtarma haberini alkışlar ve ıslıklarıyla karşılayan gönüllüler bu tür haberlerin kendileri için büyük bir moral ve motivasyon kaynağı olduğunu söyledi.  Antalya Büyükşehir Belediyesi’nin deprem bölgesinde görev yapan ekiplerine teşekkür eden gönüllüler “Her kurtarma anonsu geldiğinde burada olduğumuz için daha çok mutlu oluyoruz. Kurtarma anonslarını duyunca tüm yorgunluğumuz gidiyor ve moral buluyoruz” dedi.  

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...