MSA'nın profesyonel eğitimlerinde erken kayıt avantajı başladı

Yaklaşık 18 yıldır yiyecek-içecek eğitimi konusunda faaliyet gösteren Mutfak Sanatları Akademisi’nin (MSA) mutfak profesyonelleri yetiştiren profesyonel eğitimlerinde erken dönem kayıt avantajı başladı.

MSA'nın profesyonel eğitimlerinde erken kayıt avantajı başladı
28 Şubat 2022 - 11:55
Yaklaşık 18 yıldır yiyecek-içecek eğitimi konusunda faaliyet gösteren Mutfak Sanatları Akademisi’nin (MSA) mutfak profesyonelleri yetiştiren profesyonel eğitimlerinde erken dönem kayıt avantajı başladı. Eğitimlerinde pastacılıktan aşçılığa, yiyecek içecek işletmeciliğine kadar farklı seçenekler sunan MSA’nın, sektörde aranan mezunlarından biri olmak isterseniz kayıt yaptırabilirsiniz. Mayıs dönemi profesyonel eğitimleri için 4 Mart’a kayıt yaptırarak avantajlı fiyatlar ve özel ödeme seçeneklerinden de yararlanabilirsiniz.
 
Yaklaşık 18 yıldır yiyecek-içecek sektörüne eğitimli ve profesyonel işgücü kazandırmak misyonu ile faaliyetlerini sürdüren Mutfak Sanatları Akademisi’nin (MSA) profesyonel eğitimlerinde erken kayıt avantajı başladı. Mutfak alanında kariyer yapmak isteyenlere pastacılıktan aşçılığa, yiyecek içecek işletmeciliğine kadar farklı seçenekler sunan MSA, alanında uzman şeflerinin verdiği eğitimlerle mutfak profesyonellerinin yetişmesine olanak sunuyor. MSA, 4 Mart’a kadar profesyonel eğitimlere kaydolanların avantajlı fiyatlardan ve özel ödeme seçeneklerinden yararlanmasını sağlıyor. 
 
Farklı seçeneklerde profesyonel eğitim programı 
Mutfak sanatlarına gösterilen ilgili her geçen gün artıyor. Bu ilginin artmasında eğitim türlerinin farklılaşması ve yurtdışında çalışma olanaklarının olması da önemli bir rol oynuyor. MSA’da Profesyonel Aşçılık, Uzun Dönem Profesyonel Aşçılık, Profesyonel Pastacılık, Uzun Dönem Profesyonel Pastacılık ve Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği olmak üzere farklı profesyonel eğitim programı bulunuyor. Aşçılığı profesyonel bir meslek olarak yapmak için, profesyonel mutfak süreçlerindeki tüm temel bilgi ve pratik donanıma hâkim olmak isteyen 18-49 yaş aralığındaki kişiler Profesyonel Aşçılık programına katılabilirler. Temel aşçılık eğitiminin yanı sıra gıda güvenliğinde yöneticilik becerileri edinmek, restoran operasyonunda sunum ve servis deneyimi ile satış becerileri kazanmak, MSA Catering ve etkinlik operasyonlarında mutfak ve saha deneyimi elde ederek yoğun bir pratik alt yapıya sahip olmak isteyen 18-40 yaş aralığındaki kişiler ise Uzun Dönem Profesyonel Aşçılık programına kayıt yaptırabilirler. 
 
Pastacılığa dair her şey bu programlarda
Pastacılık alanında tüm temel prensipler ile pratik donanıma sahip olmak ve uzmanlaşarak profesyonel bir meslek sahibi olmak isteyen 18-49 yaş aralığındaki kişiler (41-49 yaş grubu stajsız programa katılabilir) Profesyonel Pastacılık; temel mutfak ve Profesyonel Pastacılık eğitiminin yanı sıra ileri seviye dekor ve kaplama hamuru, maya ekmek çeşitleri gibi alanlarda ileri seviye teknik donanıma sahip olmak isteyen 18-40 yaş aralığındaki kişiler ise Uzun Dönem Profesyonel Pastacılık eğitim programına katılabilirler. Yiyecek içecek alanında yeni bir işletme yatırımı yapmak, bir işletmeye ortak olmak ya da bu sektörde profesyonel olarak çalışmak veya mevcut işletmesini daha verimli hale getirmek için bir yiyecek-içecek işletmesinin operasyonunun dair gerekli tüm eğitimi almak, sevk ve idareye dair temel bilgileri öğrenmek isteyen 18 yaşın üzerindeki kişiler ise Profesyonel Yiyecek İçecek İşletmeciliği programına kayıt yaptırabilirler.
 
MSA’nın profesyonel eğitimlerinin tüm detaylarına https://msa.com.tr/egitimler adresinden ulaşabilirsiniz.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...