Manisa'nın 1/1000'lik Planları Büyükşehir Meclisi'nde

Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi.

Manisa'nın 1/1000'lik Planları Büyükşehir Meclisi'nde
14 Haziran 2022 - 21:55
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Yunusemre Belediyesi ve Şehzadeler Belediyesi işbirliğiyle yürütülen imar plan çalışmalarında önemli bir adım daha atıldı. Daha önce Büyükşehir Belediyesi olarak 1/5000 ölçekli nazım imar planlarını yaptıklarını hatırlatan Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, Yunusemre ve Şehzadeler ilçelerinin hazır hale gelen 6 bölgesinin 1/1000 ölçekli planlarının an itibariyle meclis komisyonlarında görüşülmeye başlanacağını müjdeledi.
 
Manisa Büyükşehir Belediye Meclisi Haziran Ayı Olağan Toplantısı, Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün başkanlığında gerçekleştirildi. Toplantının gündem maddeleri arasında Manisalıların merakla beklediği 1/1000 ölçekli imar planları da yer aldı. İlgili çalışma, İmar ve Bayındırlık ara komisyonlarında görüşülmek üzere komisyona havale edildi.

Konu ve çalışmalar ile ilgili bilgi veren Manisa Büyükşehir Belediye Başkanı Cengiz Ergün, “Bütün Manisa’ya duyurmuş olalım. Biliyorsunuz 1/5000’lik planlarımızı tamamlamıştık. Yunusemre ve Şehzadeler Belediye Başkanlıklarımızın 1/1000’lik plan çalışmaları bizlere intikal etmiş durumda. Şu anda hayırlısıyla Büyükşehir Meclisi’nde komisyona sevki yapılıyor. Günü geciktirmeden, Manisa’nın önünü açma noktasında bu planları inşallah Manisa’nın hizmetine sunmuş olacağız. Herkes büyük bir beklenti içerisinde. Bunların 6 bölgesi şu anda komisyonlara gönderiliyor. Önümüzdeki hafta Pazartesi günü toplanarak meclisimiz kararını verecek. Şimdiden hayırlı olmasını diliyorum” dedi. Tüm maddelerin oylanması ve komisyonlara sevkin yapılmasının ardından 20 Haziran Pazartesi günü, saat 18.00’de toplanmak üzere birleşime ara verildi.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...