Manisa Büyükşehir'den Bayramda Ücretsiz Ulaşım Hizmeti

Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, toplu ulaşımda vatandaşı sevindirecek bir kararı açıkladı.

Manisa Büyükşehir'den Bayramda Ücretsiz Ulaşım Hizmeti
29 Nisan 2022 - 13:13
Manisa Büyükşehir Belediyesi, Ramazan Bayramı’na sayılı günler kala, toplu ulaşımda vatandaşı sevindirecek bir kararı açıkladı. Yapılan açıklamada, her bayram olduğu gibi bu bayram da Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesinde hizmet veren kırmızı otobüsler ve elektrikli otobüslerin Ramazan Bayramı boyunca ücretsiz hizmet vereceği ifade edildi.

Manisa Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki kırmızı otobüsler ve elektrikli otobüsler, 2-3-4 Mayıs tarihlerinde ücretsiz olarak hizmet verecek. Manisa Büyükşehir Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, “Geçtiğimiz bayramlarda olduğu gibi bu yıl da Ramazan Bayramı’nda Büyükşehir Belediyemiz bünyesindeki araçlar ücretsiz olarak hizmet verecek.  Manisalı hemşerilerimiz bu sayede hem bayram ziyaretlerini hem de diğer ihtiyaçlarını ulaşım sorunu olmadan karşılayabilecekler. Bu vesileyle tüm Manisalıların ve Türk-İslam âleminin de bayramını kutluyoruz” ifadelerinde bulunuldu.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı 29'uncu kez kapılarını açtı
Marble İzmir-Uluslararası Doğaltaş ve Teknolojileri Fuarı...
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım yapıyor
Türk demir çelik sektörü yenilenebilir enerjiye yatırım...