Levent Yüksel Doksanlar Rüzgarı Estirdi

LEVENT YÜKSEL DOKSANLAR RÜZGARI ESTİRDİ...

Levent Yüksel Doksanlar Rüzgarı Estirdi
11 Kasım 2018 - 12:03

Pop müziğin efsane seslerinden Levent Yüksel, Jolly Joker Beyoğlu'nda sahne aldı. Geçmişten bugüne en sevilen şarkılarından oluşan repertuvarı ile dinleyicileri kendine hayran bırakan Levent Yüksel, yeni albümünden seçtiği arabesk eserleri de seslendirerek hayranlarını mest etti.

Hemen hemen tüm şarkılarında başarılı sanatçıya yüzlerce müziksever hep bir ağızdan eşlik ederek muhteşem bir düete imza attılar. Bir ara mikrofonu tamamen seyircilere bırakan Yüksel, şarkının sonunda ''Hep gelin, hep böyle göz göze söyleyelim şarkılarımızı, hiç gitmeyin. İyi ki varsınız, hoş geldiniz.'' ifadeleri ile dinleyicilere teşekkür etti.

Duygusal parçalarıyla hüzünlü bir hava estirdiği Jolly Joker Beyoğlu sahnesinde doksanlı yıllardan seçtiği hareketli parçalarla seyircileri coşturmayı da başaran ünlü sanatçı, performansı ile takdir topladı.

"Bu Gece Son" adlı ölümsüz şarkısı ile noktaladığı konserini seyircilerin yoğun isteği üzerine tekrar sahneye dönerek devam ettiren Yüksel, finalde "Ayrılmam" şarkısını söyleyerek performansını alkışlar eşliğinde sonlandırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"