Kotex genç kadınları denizle buluşturmaya devam ediyor!

Tüm ürün yeniliklerini ve iletişim çalışmalarını kadınların gücünden aldığı ilhamla gerçekleştiren Kotex Türkiye, Cumhuriyetimizin 100. yılını genç kadınlarla denize yelken açarak kutluyor.

Kotex genç kadınları denizle buluşturmaya devam ediyor!
13 Temmuz 2023 - 16:11

Kotex Türkiye’nin Cumhuriyetimizin 100. yılında hayata geçirdiği Cumhuriyetin Kızları projesi, genç kadınları denizle buluşturmaya devam ediyor.

Projenin bir parçası olan kadınlar, Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibiyle Türkiye Yelken Federasyonu’nun yat yarış takviminde yer alan yarışlarda mücadele ediyor. Yelken yarışlarının ilk trofesi olan Marmaris Kış Trofesi’ni 4 kupayla tamamlayan Cumhuriyetin Kızları, Temmuz ayında gerçekleşecek yeni yarışlara hazırlanıyor.

Kotex Türkiye’nin Cumhuriyetimizin 100. yılında hayata geçirdiği Cumhuriyetin Kızları projesi, genç kadınları denizle buluşturmaya devam ediyor.

Tüm ürün yeniliklerini ve iletişim çalışmalarını kadınların gücünden aldığı ilhamla gerçekleştiren Kotex Türkiye, Cumhuriyetimizin 100. yılını genç kadınlarla denize yelken açarak kutluyor. #İsterseYapar diyen Kotex Türkiye, Cumhuriyetin Kızları isimli projesiyle Türkiye’nin her köşesinden gelen ve daha önce hiç denize açılmamış kadınları yelken yarışlarına hazırlıyor.

Genç kadınlar, Türkiye Yelken Federasyonu’nun yat yarış takviminde yer alan ve Marmaris Uluslararası Yat Kulübü’nün düzenlediği yelken yarışlarında milli sporcu Ahmet Murat Tan liderliğinde yarışan Gelecek İçin Yelken Açıyoruz ekibi ile denize açılıyor. Yarışların ilk trofesi olan Marmaris MIYC 2023 Kış Trofesi’ni tamamlayan ve 240 mil kat eden genç kadınlar, 7 ödül adaylığı elde etti, 4 ödülün de sahibi oldu. Cumhuriyetin Kızları, Temmuz ayında yapılacak yarışlarda başarılarına yenilerini eklemeyi hedefliyor.


Kotex Türkiye, 29 Ekim’e kadar 100 kadına ulaşmayı hedefliyor

Tüm ürün yenilikleri ve desteklediği projelerle hayatın her alanında kadınlara destek olan Kotex Türkiye, Ocak ayında başlayan projede 29 Ekim’e kadar 100 kadını denizle buluşturmayı hedefliyor. Projede Çağdaş Yaşamı Destekleme Derneği ile iş birliği yapan marka, denizde mil kat ettikçe depremden etkilenen genç kızlara eğitim bursu imkanı sağlamak için destekte bulunuyor.

Yarış Takvimi

Yarış Günleri
Yarış Yeri
Yarış Adı

15-18 Temmuz
İstanbul-Bodrum
52.DKK

25-30 Temmuz
Bodrum-Marmaris
4. CYY

27-29 Ekim
İstanbul
4. CYY

Kimberly–Clark Türkiye: 1872 yılında Amerika Birleşik Devletleri’nde kurulan Kimberly-Clark bugün dünya çapında 53 bini aşkın çalışanı ile 37 ülkede üretim ve 150 ülkede satış faaliyetlerini yürütmektedir. Rekabet ettiği pazarlarda 8 tüketici ürün kategorisinden 5’inin yaratıcısı olan Kimberly-Clark markaları her gün 1,3 milyar insana ulaşmaktadır. Türkiye faaliyetlerine 2005 yılında başlayan Kimberly-Clark tüketicilerine; Kotex, Kleenex ve Depend markaları ile hizmet vermektedir.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması'nda ödüller sahiplerini buldu
Uluslararası Turizm Karikatürleri Yarışması’nda ödüller...
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı
Ekonomist Emrah Lafçı: Dolar 50 TL olacak diyenler yaya kaldı