Kış Spor Okulları başladı

Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları, 3 Ekim’de başladı

Kış Spor Okulları başladı
09 Ekim 2020 - 20:17

BURSA –  Bursa Büyükşehir Belediyesi tarafından düzenlenen Kış Spor Okulları, 3 Ekim’de başladı. Büyükşehir Belediyesi tarafından Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü eliyle düzenlenen Kış Spor Okulları, yeni normalleşme sürecinde arttırılmış sağlık tedbirleriyle birlikte 3 Ekim’de başladı. Çocukların spor yaşamlarının temelini oluşturmada etken olan kış spor okulları, 10 branşta  5-16 yaş arası öğrencilere yüz yüze eğitim veriyor.

Maske, mesafe,  temizlik
Yüzme, Voleybol ve Basketbol başta olmak üzere Masa Tenisi, Bocce, Karate, Cimnastik, Okçuluk, Tenis ve Satranç branşlarında eğitim gerçekleştirilen Kış Spor Okulları’nda en önemli konu ‘hijyen’. Öğrencilerin tesislere girişten itibaren HES kodları sorgulanıyor ve ateşleri ölçülüyor. Kontenjanın sınırlı sayıda olduğu ve sosyal mesafenin özellikle korunduğu eğitimlerde, öğrenciler ders boyunca maskelerini çıkarmıyor.

Kayıtlar devam ediyor
Her eğitim döneminin  4 hafta sürdüğü ve toplamda 8 dönem gerçekleşecek olan Kış Spor Okulları’nda kayıtlar devam ediyor.  31 Ekim Cumartesi günü başlayacak ikinci dönem eğitimlerinde yer almak isteyenler için kayıtlar, Fethiye Spor Kompleksi, Acemler BUSKİ Spor Tesisleri ve Hüdavendigar Spor Tesisleri’nde yapabilecek.

Detaylı  bilgi ve kayıt formu için www.bursabbspor.com ve www.genclikbursada.com adreslerine ulaşabilirsiniz.


İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"