Kahve Dünyası'ndan Dünya Çikolata Günü'ne Keyif Katan Lezzetler!

“Hepimizin Ortak Noktası” Kahve Dünyası, 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü’nü doğal, katkısız ve birbirinden leziz çikolatalarıyla kutluyor. İçi çıtır bisküvi, dışı çikolata kaplı Bonte’den tatları kadar cezbedici görünümleriyle de iştahları kabartan spesiyal çeşitlere uzanan çikolatalar, büyük küçük her yaştan Kahve Dünyası misafirine şölen yaşatıyor.

Kahve Dünyası'ndan Dünya Çikolata Günü'ne Keyif Katan Lezzetler!
06 Temmuz 2019 - 18:12

Kahve Dünyası, 7 Temmuz Dünya Çikolata Günü’nde, çikolata mutluluğu yaşamak isteyen misafirlerine birbirinden leziz seçenekler sunuyor. Doğal, katkısız ve birinci sınıf kakaoyla hazırlanan çikolatalar, damaklarda unutulmaz bir tat bırakıyor.

Çocuklar gibi sevindiren lezzet: Bonte!

Sütlü çikolata, bitter çikolata ve portakal parçacıklı çeşitleri bulunan “Bonte”, Dünya Çikolata Günü’ne keyif katıyor. İçindeki çıtır çıtır bisküvisiyle çikolatadan fazlasını sunan Bonte, rengarenk ve eğlenceli kovasıyla da çok seviliyor. Tüm Kahve Dünyası ürünlerinde olduğu gibi işini tutkuyla yapan maharetli ustalar tarafından üretilen Bonte, atıştırmalık sevenler için de eşsiz bir seçenek oluşturuyor.

Mutluluğu katlayan özel çikolatalar

Gana ve Fildişi Sahili menşeli birinci sınıf kakao tanelerinden üretilen Kahve Dünyası çikolataları, her yaşa, zevke ve damak tadına hitap ediyor. Kahve Dünyası’nın en sevilen çikolatalarından biri olan “Roche”, tadına doyum olmayan kırmızı fıstıkları bitter ve sütlü çikolatayla buluşturuyor. Sütlü, bitter, fıstık, fındık ve frambuaz dolgusuyla “Lavi”, damaklarda adeta bir şenlik yaşatıyor. Tamamen el yapımı tarzında üretilen, içi ganaj, dışı özel çikolata kaplı “Trüf”ün sütlü, bitter çikolatalı, kakaolu ve Hindistan cevizli olmak üzere dört farklı çeşidi bulunuyor. “Spesiyal” çikolatanın ise sütlü fıstıklı, sütlü fındıklı, sütlü karamelli, sütlü bademli, sütlü çilekli, bitter kahveli, bitter portakallı, bitter tropik meyveli seçenekleri farklı damak tatlarına hitap ediyor.

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Prof. Dr. Süleyman İrvan: "Seçim süreçlerinde medya gücünü doğru kullanmalı!"
Prof. Dr. Süleyman İrvan: “Seçim süreçlerinde medya gücünü...
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"
Başkan Soyer: "Bu kavga da bitmez bu sevda da"