Kadir Has Üniversitesi ile Silivri Belediyesi'nden Anlamlı İşbirliği

Kadir Has Üniversitesi’nin Silivri Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz İngilizce kursu projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan öğrenciler 7 Eylül’de Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Yerleşkesinde düzenlenen bir törende sertifikalarını aldı.

Kadir Has Üniversitesi ile Silivri Belediyesi'nden Anlamlı İşbirliği
09 Eylül 2022 - 20:06
Kadir Has Üniversitesi’nin Silivri Belediyesi işbirliğiyle düzenlediği ücretsiz İngilizce kursu projesi kapsamında eğitimlerini tamamlayan öğrenciler 7 Eylül’de Kadir Has Üniversitesi Selimpaşa Yerleşkesinde düzenlenen bir törende sertifikalarını aldı. 10-17 yaş aralığında olan öğrenciler, 1-30 Ağustos 2022 tarihleri arasındaki yabancı dil kursunu tamamlayarak bu sertifikaları almaya hak kazandı.

Kadir Has Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz, siyasi parti temsilcileri, STK temsilcileri, muhtarlar, kursiyerler ve velilerin katıldığı törende Başkan Yılmaz, Rektörümüze bir teşekkür plaketi takdim etti. Ardından Rektörümüz ve Başkan Yılmaz öğrencilere sertifikalarını verdi.

PROF. DR. SONDAN DURUKANOĞLU FEYİZ: “ÖRNEK BİR İŞBİRLİĞİ”
Törenin kapanış konuşmasını yapan Prof. Dr. Sondan Durukanoğlu Feyiz, “Bugün bu etkinlikte sizinle bir arada olmaktan dolayı çok mutluyum. Çocuklar toplumun en önemli paydaşlarıdır. Onlara ne kadar çok imkân sunabilirsek ülkenin ve toplumun geleceği de o kadar güzel olur. Sizler Silivrili çocuklar olarak çok şanslısınız. Çünkü sorunlara çok pratik çözümlerle gelen bir belediye başkanınız var. Ana yerimiz olan Silivri’den taşındıktan sonra, Başkan Yılmaz sayesinde burayı tekrar hatırladık. Türkiye genelinde örnek olabilecek bir işbirliğiyle Silivri’ye teknokent kazandıracağız,” dedi. 

BAŞKAN VOLKAN YILMAZ: “ÇOCUKLARIMIZ HER ŞEYİN EN İYİSİNE LAYIK”
Silivri Belediye Başkanı Volkan Yılmaz
da törendeki konuşmasında “Kadir Has Üniversitesi ile gerçekleştirdiğimiz ücretsiz İngilizce kursu için sertifika dağıtım töreninde bir aradayız. Bunlarla asla yetinmeyeceğiz. Çocuklarımız, gençlerimiz her şeyin en iyisine layık. Bu nedenle gençlerimizle bir arada olmaktan, çocuklarımız için var gücümüzle çalışmaktan asla vazgeçmeyeceğiz. Ben bir kez daha ücretsiz İngilizce kursu için Kadir Has Üniversitesi’ne, Rektör Hocamız ve ekibine şükranlarımı sunuyorum,” dedi. 

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
İZKİTAP Fest kitapseverleri ağırlamaya devam ediyor
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri Hariç 473 Milyon TL"
Başkan Çelik: "Bergama Belediyesi'nin Borcu, Belediye Şirketleri...