Journey'in Kuşadası'na ilk seferi 4 Eylül'de!

Ege ve Doğu Akdeniz destinasyonunun lider kruvaziyer firmalarından Celestyal Cruises, filosunun yeni gemisi Journey’i Eylül ayında denize indirmeye hazırlanıyor. Journey’in rotasında Türkiye de olacak.

Journey'in Kuşadası'na ilk seferi 4 Eylül'de!
31 Temmuz 2023 - 14:56

Journey’in rotasında Türkiye de olacak!

Ege ve Doğu Akdeniz destinasyonunun lider kruvaziyer firmalarından Celestyal Cruises, filosunun yeni gemisi Journey’i Eylül ayında denize indirmeye hazırlanıyor. Journey’in rotasında Türkiye de olacak. 55.877 bin ton ağırlığındaki 1260 yolcu kapasiteli Journey, ağırlıklı olarak Amerikalı ve Avrupalı yolcularıyla 4 Eylül’de Kuşadası Limanı’na gelecek.

Celestyal gemilerinin bu sezon toplam 120 bin yolcu taşımayı hedeflediğini kaydeden Celestyal Cruises Direktörü Özgü Alnıtemiz, ‘’Yeni gemi Journey, Türkiye’yi içine alan yeni rotalarıyla hem daha çok turisti ülkemize getirecek hem de Türk gezginler için seyahat fırsatlarını artıracak. Özellikle de sağlıklı yaşama adanmış alanlarıyla kişisel gelişim ve iyi yaşam meraklılarının memnuniyetle karşılık bulduğu bir gemi olacak’’ dedi


Celestyal Cruises, kapsamlı teknik bakım ve renovasyondan geçen yeni gemisi Journey’i Ege ve Doğu Akdeniz destinasyonunda konumlandırmaya hazırlanıyor.

Eylül ayında denize indirilecek olan Journey’in rotasında Türkiye de olacak. Journey 4 Eylül’de Kuşadası Limanı’na ilk seferini gerçekleştirecek. Lüks ve şık bir cruise deneyimi sunmak için tasarlanan 55.877 ton ağırlığındaki yeni gemi, özel çatı katı ve balkon süitleri, 7 restoranı, 8 bar ve lounge’u, geniş güneşlenme alanları, iki havuzu ve sağlıklı yaşama adanmış bir güvertesi ile 1260 yolcuyu taşıyacak. Ege ve Akdeniz mutfağından yeme içme seçenekleri, konforlu yaşam alanlarının yanı sıra hem gemide hem karada yerel keşifleri öne çıkaracak olan Celestyal Journey; misafirlerine küratörlü, sürükleyici ve iz bırakacak bir dizi deneyim sunmayı hedefliyor.

Celestyal Cruises Türkiye Direktörü Özgü Alnıtemiz yeni bir geminin daha Türkiye limanlarına gelmesinin heyecan ve umut verici olduğunu belirterek şunları kaydetti: ‘’Celestyal olarak Türkiye limanlarına düzenli olarak ve en çok gelen cruise firması olma öncülüğümüzü sürdürüyoruz. Celestyal’in filosuna eklediği yeni yatırım olan Journey gemisi Eylül ayında denize indirilmesiyle birlikte yine Türkiye’yi rotasına alacak. Bu gemi, diğerlerinden farklı olarak kişisel gelişim ve iyileştirilmiş yaşam kalitesini gözeten yaşam alanlarıyla fark yaratacak.Sağlıklı ve iyi yaşam meraklılarının ilgi duyacağına eminim. Çatı katı ve balkonlu süit kabinleriyle konforlu lüksün çıtasını yükseltecek. Celestyal’in birçok platformda ödüle ve övgüye değer görülen misafirperverliği kuşkusuz yeni gemimizde de devam edecek.’’

Celestyal gemilerinin bu sezon toplam 120 bin yolcu taşımayı hedeflediğini de kaydeden Özgü Alnıtemiz; cruise bilinirliğinin ülkemizde artması ve bu sezon yoğun ilgiden dolayı Türk yolcu hedeflerini revize ettiklerini belirterek şöyle dedi: ‘’Sezon boyunca 104 seferde bu gemilere 20 bin Türk yolcu bindirmeyi hedefliyoruz. Gemilerimiz Kuşadası’ndan yüzde 85’in üzerinde dolulukla hareket ediyor. Kuşadası’nda gemilerimize sadece Türk yolcular değil yabancı yolcular da biniş yapıyor. Tercih edilmemizdeki en önemli nedenlerden biri de dövizdeki dalgalanmalara ve otellerde artan yüksek fiyatlara karşın; cruise paket fiyatlarımızın bir tatil ve seyahat için avantajlı olması. 299 Euro’dan başlayan fiyatlarla cruise deneyimini yaşatıyoruz. Kruvaziyer potansiyelimiz nedeniyle kıyılarımıza gelen uluslararası gemilere binerek uluslararası cruise turlarına katılmak Türkler için büyük fırsat. Ayrıca uçağa binmelerine bile gerek kalmadan pek çok ülkeyi gezip keşfedebiliyorlar. Yeni gemi Journey, Türkiye’yi içine alan yeni rotalarıyla hem daha çok turisti ülkemize getirecek hem de Türk gezginler için seyahat fırsatlarını artıracak.’’


Celestyal'in yeni gemisi Journey, Atina, Selanik, Kuşadası, Kandiye (Girit), Santorini'yi rotasına alarak 7 gecelik “Idyllic Aegean” turunu gerçekleştirecek. 4 Eylül 2023'te Kuşadası’ndan da ilk yolcularını alacak olan Celestyal Journey'in tur programlarıyla ilgili detaylı bilgiye Celestyalcruises.com.tr adresinden ulaşılabilir.


**** Journey’de neler var?

Kruvaziyer hattının ilk çatı katı süiti Journey’de

Celestyal Journey'deki 630 Dream Süit ve Cosmos kabinler, uyumak için bir yerden çok daha fazlasını sunuyor; misafirlere Ege Denizi'ndeki maceralarında gevşemek ve rahatlamak için bir sığınak olarak tasarlanmıştır. Yeni gemi ayrıca, kruvaziyer hattında birinci sınıf lüks gemi yolculuğu deneyimini sunan ilk özel teraslı çatı katı olan Stargazer Suite'i de görücüye çıkarıyor. Her biri balkonlu olan 120 Junior Dream Suite ve 28 Grand Dream Suite, misafirlerin geminin ziyaret ettiği destinasyonlara daha yakın olmasını, hem karadan hem de denizden keyif almalarını sağlıyor. Buna ek olarak, gemi yüzde 80 dış kabin ve yüzde 55 dış Cosmos kabinlere sahip olup adaları ve eşsiz manzarayı daha büyük kamaralara taşıyor.

Denizde eşsiz bir mutfak yolculuğu deneyimi

Journey, misafirlerini Akdeniz ve ötesinde damak zevklerine hitap eden özenle hazırlanmış bir mutfak yolculuğuna çıkarıyor. Thalassa'da ay ışığında yemek yemenin, Fig & Honey'de gündüzleri Ege otları ve Smoked Olive restoranda taze Akdeniz lezzetlerinin tadına varın. Grill Seekers'ta barbekünün ve Pink Moon'da Asya esintili bir mönünün tadını çıkarın. Konuklar, yemek pişirme gösteri alanında Celestyal Journey mutfağının ustalarından bir şeyler öğrenebilir veya yeni Chef's Table'da özel bir yemek deneyimini yaşayabilirler.
Gastronomik maceranın ardından, yeni Fizz Club'da şampanya ve kozmik kokteylleri yudumlarken yıldızları seyredebilirsiniz. The Grapevine Wine Cellar'da eski ve yeni dünyanın tadını çıkarın, Blue Bar & Lounge'da piyanodan yükselen ritimlere eşlik edin.

Panoramik okyanus manzarasına karşı sağlıklı yaşam

Celestyal Journey, Yunan geleneğinden ilham alarak tasarlanan güverte The Sozo Experience’de Akdeniz tarzı dinlenme ve rahatlama yaşatıyor. Akıl, beden ve ruh sağlığının iyileşmesi için, panoramik okyanus manzarası birebir. Kardiyodan ağırlığa kadar çok çeşitli ekipmanlar ve özel bir fitness eğitmeni ile geminin sağlıklı yaşam alanında, tenis ve basketbol kortlarında, açık hava koşu parkurunda egzersiz yapmanın keyfini çıkarabilirsiniz. Sauna, buhar odası ve jakuzide gevşeyin ve Dream Den dinlenme alanında rahatlayın. Yeni Sozo Spa'da kendinizi şımartın ve Glow Bar'da ışıldayarak kendinizi müziğe bırakın. Celestyal Journey’de ayrıca, daha büyük bir ışık ve alan hissi yaratan birçok açık güverte alanı yer alıyor. Muhteşem manzaralarıyla 2 pastoral havuz ve denizle bağlantılı jakuziler içeren birkaç geniş güneşlenme terası var. Bir açık güverte süit konuklara ayrılmış ve açılır kapanır çatılı bir havuz, konukların istedikleri zaman yüzebilmeleri ve rahatlayabilmeleri için fırsat sunuyor.

Çocuklara özel kulüp, konferans salonları

Geniş bir eğlence yelpazesi arayan konuklar, iki güverteye yayılan canlı gösteri salonu The Amphitheatre, gemi boyunca canlı müzik, yemek pişirme atölyeleri ve ilham verici dersler ile seçim yapmakta zorlanacaklar. Celestyal Journey, çocuk ve gençler için de vazgeçilmez olacak; canlı Çocuk Kulübü’nden atari oyunlarına kadar eğlendirici bir dizi aktivite ve alana sahip. Ayrıca çok amaçlı amfitiyatronun yanı sıra gemiyi toplantılar ve etkinlikler için mükemmel bir seçim haline getirecek tam donanımlı iki konferans salonu bulunuyor.

Grand Dream Süit konuklarına özel konsiyerj hizmeti

Tüm Dream Suite konukları, dondurma istasyonları ve taze meyve suyu barları ile gözlerden uzak ve sakin bir açık alan olan The Beach Club'a erişebilecek. Grand Dream Suites'te rezervasyon yaptıran konuklar, Celestyal'in özel öncelikli check-in kontuarına, hızlı binişe ve paket açma yardımı da dahil olmak üzere ekspres bagaj teslim hizmetini kapsayan Konsiyerj Hizmetinden yararlanabilecek. Grand Suite konuklarına özel hizmet taleplerinde yardımcı olmak için Compass Lounge'da özel bir Celestyal Concierge da bulunacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR x
Başkan Zeyrek: "Hayatımın sonuna kadar Manisa'ya hizmet etmek istiyorum"
Başkan Zeyrek: “Hayatımın sonuna kadar Manisa’ya hizmet etmek...
UEZ 2024'te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu
UEZ 2024’te "Yeni Global Düzende Büyüme Fırsatları" konuşuldu